Babybadjas

Ook voor de allerkleinsten kunt u terecht in de webwinkel van badjas.nl. Wij bieden al badjasjes aan vanaf maat 0-12 maanden. Het is zelfs mogelijk deze te voorzien van een naamborduring!

Een babybadjas voorzien van een naam is erg leuk als kraamcadeau. Al wordt de babybadjas op die leeftijd in de meeste gevallen niet freqent gebruikt. Het feit blijft wel dat het waarschijnlijk een item is wat jarenlang bewaart wordt als herrinering. Zo zal de gelukkige nog vaak denken aan degene van wie ze het geschenk heeft ontvangen

Online een baby badjas met naam bestellen

Dat kan eenvoudig en snel in onze webshop. Op de productpagina van de kinderbadjas met naam geeft u uw wensen aan en binnen 1-3 werkdagen leveren wij de badjas. Dit kan ook direct op het adres van de newborn. Als u wilt dat wij er een briefje of kaartje aan toevoegen met felicitaties? dan is dit uiteraard geen probleem.

Verschillende bedrijven hebben ons hun logo gestuurd en elke werknemer die een kleintje verwacht krijgt een badjasbadjas met naam toegestuurd. De baby badjas is in dit geval dan voorzien van logo en bijvoorbeeld de naam van de baby. De mogelijkheden zijn oneindig. Ook het plaatsen van een afbeelding van bijvoorbeeld een vlinder, ster, tractor of hondje is geen enkel probleem.

Bent u dus op zoek naar een babybadjas? altijd leuk als kraamcadeau. Ook een babybadjas met naam bestelt u eenvoudig bij badjas.nl