Babybadjas

Ook voor de allerkleinsten kunt u terecht in de webwinkel van badjas.nl. Wij bieden al badjasjes aan vanaf maat 0-12 maanden. Het is zelfs mogelijk deze te voorzien van een naamborduring!

Een babybadjas voorzien van een naam is erg leuk als kraamcadeau. Al wordt de babybadjas op die leeftijd in de meeste gevallen niet freqent gebruikt. Het feit blijft wel dat het waarschijnlijk een item is wat jarenlang bewaart wordt als herrinering. Zo zal de gelukkige nog vaak denken aan degene van wie ze het geschenk heeft ontvangen

Online een baby badjas met naam bestellen

Dat kan eenvoudig en snel in onze webshop. Op de productpagina van de kinderbadjas met naam geeft u uw wensen aan en binnen 1-3 werkdagen leveren wij de badjas. Dit kan ook direct op het adres van de newborn. Als u wilt dat wij er een briefje of kaartje aan toevoegen met felicitaties? dan is dit uiteraard geen probleem.

Verschillende bedrijven hebben ons hun logo gestuurd en elke werknemer die een kleintje verwacht krijgt een badjasbadjas met naam toegestuurd. De baby badjas is in dit geval dan voorzien van logo en bijvoorbeeld de naam van de baby. De mogelijkheden zijn oneindig. Ook het plaatsen van een afbeelding van bijvoorbeeld een vlinder, ster, tractor of hondje is geen enkel probleem.

Bent u dus op zoek naar een babybadjas? altijd leuk als kraamcadeau. Ook een babybadjas met naam bestelt u eenvoudig bij badjas.nl

Hoe kleiner hoe schattiger. Badjassen voor de allerkleinsten

Jong geleerd is oud gedaan, waarom zou je niet al van kleins af aan kunnen ervaren hoe heerlijk het is om in een fijne badjas rond te lopen? Badjassen zijn er in alle soorten en maten, zelfs voor de allerkleinsten. Een babyhuidje is nog zo puur en zacht, en dat willen we eigenlijk voor altijd zo houden. U kunt er een beetje aan meehelpen door een fijne zachte badjas voor de baby te kopen, een badjas van 100% katoen is heel fijn voor de zachte huid van een baby. En denkt u zich eens in, een badjas staat toch ook super schattig bij een baby? Zelfs wanneer een baby maar een standaard badjasje aan heeft zal het uw hart al laten smelten. Maar er zijn mensen in de wereld die vinden dat een babybadjas nog een stukje schattiger kan. Er bestaan kleine badjassen met een capuchon waar het kopje van een dier op staat, inclusief kleine oortjes! Echt waar, schattiger bestaat niet.

Niet alleen voor de allerkleinsten

Ook voor de kinderen die al wat ouder zijn, bestaan er leuke badjassen. Kinderen willen soms best wel op hun ouders lijken, en wanneer ze hun ouders in een badjas zien, willen ze dat zelf ook. En waarom ook niet? U weet zelf hoe fijn het is om een badjas aan te kunnen trekken en lekker te ontspannen, waarom zou u dat ook uw kind niet gunnen? Een kind mag ook wel eens lekker ontspannen in een fijne badjas.

De keuze is reuze

En een kinderbadjas kan ook heel leuk zijn, en samen met uw kind een leuke badjas shoppen is natuurlijk ook erg leuk. Wil uw kind graag een badjas in zijn of haar favoriete kleur? Dat kan! Heeft uw kind liever een badjas met een leuk patroon? Geen probleem! De mogelijkheden zijn eindeloos. Er zijn stoere badjassen te ontdekken met voetballen of haaien, maar ook lieve badjassen met hartjes, bloemen of wolken. Wil uw kind een badjas met een patroon in plaats van afbeeldingen? Ook dat is geen probleem, stippen, strepen of zelfs een jas met een koeienpatroon, het kan allemaal.

Gepersonaliseerd

Of misschien bent u iemand die graag eenheid ziet in uw huishouden? Het is ook heel leuk om voor iedereen in het gezin dezelfde soort badjas te bestellen en er dan iets persoonlijks op te borduren. Denk bijvoorbeeld aan de namen van de gezinsleden of gewoon "papa" en "mama". Of misschien is er een leuk grapje wat u binnen uw gezin maakt? Heeft u koosnaampjes voor elkaar dan kunt u dat ook op de badjassen laten borduren. U kunt zo creatief zijn als u maar wil, maar dat iedereen in het gezin een badjas moet hebben is een ding wat zeker is!