Badjas met capuchon

Badjas met capuchon

Een badjas heeft alles, een badjas met capuchon heeft meer. De capuchon maakt de badjas echt af, het is een aangenaam verlengstuk waarin u uw hoofd aangenaam warm kunt houden en waarin u zich heerlijk terug kunt trekken – de badjas is immers het kledingstuk bij uitstek waarin u zich ontspant en even van de buitenwereld afsluit. De capuchon versterkt dat gevoel.

Capuchons zijn lekker zacht en daarom zeer comfortabel. Ze staan ook gewoon echt leuk op een badjas, ook als u de capuchon niet over uw hoofd draagt, maar over uw schouders, draagt de capuchon bij aan de mooie en ontspannen uitstraling van uw badjas. Komt u net onder de douche vandaan en is uw haar nog nat, niet in model – de badjas capuchon zorgt ervoor dat u zich toch mooi en relaxed voelt!

Kinderbadjas met capuchon

Ook kinderen houden van een badjas met capuchon. Voor hen is zo’n badjas al gauw onderdeel van een spel: ze kunnen zich in hun capuchon verstoppen en er gekke gezichten mee trekken. Badjas.nl heeft een leuk assortiment kinder badjassen met capuchon. Leuke prints en bijzondere kleuren maken een badjas nog aantrekkelijker voor kinderen, ze voelen zich dan echt helemaal zichzelf in hun badjas. Of u nu op zoek bent naar een kinder-badjas meisje of een kinder-badjas jongen. Wij van badjas.nl maken het u graag makkelijk en bieden u graag het meest complete kinderbadjassen assortiment van dit moment! Alle kinderbadjassen zijn direct uit eigen voorraad leverbaar. Wilt u graag de naam van uw kind op de badjas borduren ? Ook voor het borduren van badjassen zijn wij de online Nr.1.

Badjas met capuchon bestellen

Bij Badjas.nl kunt u een badjas met capuchon bestellen en dan laten bezorgen – wel zo gemakkelijk. Badjas.nl heeft een bijzonder assortiment badjassen (met en zonder capuchon), waarbij we steeds blijven zoeken naar verrassende ontwerpen en originele uitvoeringen. We willen graag laten zien dat badjassen tegenwoordig echt modieuze kledingstukken zijn, waarin u zich met plezier hult op ontspannen dagen of bijvoorbeeld bij een bezoek aan de sauna.

Bij ons een badjas met capuchon bestellen is eenvoudig, omdat we doorzichtig en efficiënt werken, maar tegelijk ook lastig, omdat er zo veel keuze is. We hopen dat ons assortiment u uiteindelijk inspireert, zodat u zichzelf verrast met een badjas waar u nog jaren plezier van heeft. Bijvoorbeeld zo’n lekker warme badjas met capuchon…

Aqua damesbadjas met capuchon

€ 54,95

Uni kinderbadjas

€ 19,95

Grijze badjas met capuchon

€ 54,95

BadrockdeLuxe badjassen met capuchon

Van het merk Badrockdeluxe hebben wij een unisex lijn aan badjassen met capuchon in diversen kleuren. Deze badjassen zijn gemaakt van 100% katoen en zijn ideaal als sauna badjas. Ook bestaat er de mogelijkheid om deze badjassen te voorzien van een boduring.

Badjassen  gemaakt van Turks katoen, leverbaar in een ruime maattabel en diversen frisse kleuren.

 

 

badrockdeluxe badjassen met capuchon

 

Wilt u op de hoogte blijven van alle tips & weetjes omtrent "de-badjas". Lees dan ons badjas-blog , een lees maandelijks een nieuw artikel.