Badjassen voor tijdens uw zwangerschap

Zwangere vrouwen stralen, het babygeluk lacht ze toe en het duurt niet lang meer voordat ze een mooie, kleine baby op kunnen voeden. Een eigen kindje om te kunnen liefkozen, dat is waar veel vrouwen van dromen. Maar er horen soms ook wel wat ongemakken bij. Ochtendmisselijkheid, vermoeidheid, hoofdpijn. Op die dagen is het fijn om eens lekker in een badjas op de bank te zitten. Niet alleen in de ochtend of na het douchen, nee gewoon lekker de hele dag. Of zit u aan het einde van de zwangerschap? Lekker op zwangerschapsverlof, niets moet, alles mag, afwachten tot de grote dag. Ook dan kunt u lekker de hele dag in een warme badjas rondlopen, tijdens een zwangerschap mag dat gewoon!

Roze of blauwe badjas

Maar wat is nou een fijne badjas om te dragen? U kunt gaan voor een fijne neutrale badjas, niet te wild, gewoon in één kleur. Weet u al of u een jongetje of meisje krijgt? Dan kunt u kiezen voor blauw of roze. Of wilt u het lot een handje helpen, kies de kleur van het geslacht wat u het liefste zou willen, wie weet helpt het!

Capuchon badjas fuchsiaroze

€ 49,95

Aqua damesbadjas met capuchon

€ 54,95

Badjas lang

Tijdens een zwangerschap is het natuurlijk ook heel fijn om in een lekkere lange badjas rond te lopen, een korte kan natuurlijk ook, maar met een babybuik is een korte badjas misschien wel te kort. En u wilt lekker omhelsd worden door een fijne badjas nietwaar?

Op badjas.nl vindt u een groot aanbod aan lange dames badjassen. Wij bieden een ruim assortiment en u heeft de keuze uit verschillende kleuren, materialen en merken. Naast dat de badjas, op de eerste plaatst, goed moet zitten; wil het oog uiteraard ook wat. Daarom hebben wij naast traditionele witte badjassen ook badjassen in andere ( wat meer opvallendere) kleuren of badjassen voorzien van een mooie kleurrijke print. Haal elke dag het beste uit uzelf en straal als nooit tevoren, zelfs in uw badjas. Een badjas moet bij u passen en iets zeggen over de persoon die u bent of wilt zijn. Is u lievelingskleur roze of paars? Kies voor een badjas in uw lievelingskleur. Houdt u van dieren? Honden, zebra's, tijgers of koeien? we hebben bijna het hele dierenrijk vertegenwoordigd in onze badjassen.

Bonte badjas

Wanneer u het wat fleuriger wilt kunt u ook kiezen voor een mooie badjas met een bonte print. U kunt gaan voor een gewaagde luipaardprint, of een bont gekleurde met stippen. Of misschien zijn vrolijke bloemen meer uw smaak. Lekker de show stelen tijdens de kraamtijd? In het ziekenhuis lekker opvallen en vervolgens de kraamvisite ontvangen in stijl? Wij van badjas.nl hebben het allemaal. Wij houden van badjassen en hopen dat jullie dat ook doen.

Dames-badjas Wild Thing

€ 49,95

Dames-badjas Zebra

€ 49,95

Damesbadjas DOTS

€ 39,95

€ 29,95

Kussen en harten

Ook wanneer u wat liefde wilt voelen zijn daar hele leuke badjassen voor, een badjas vol met kussen of hartjes. U heeft genoeg liefde voor uw baby, en de badjas geeft u weer een hoop liefde. Of bent u helemaal in de wolken? Ook daar is een passende badjas voor, in zacht blauw vol met wolken.

Damesbadjas met zoentjes

€ 39,95

Damesbadjas hartjes

€ 49,95

Stijlvolle badjas & Gepersonaliseerde badjas

Verwacht u nog eens bezoek te krijgen? Dan kunt u ook gaan voor een hele stijlvolle badjas, kies een badjas van Desiqual of Nonnasol en niemand zal door hebben dat u eigenlijk een badjas draagt. Zo stijlvol dat u het misschien zelfs ook wel naar buiten kunt dragen.

U kunt er ook voor kiezen om een hele persoonlijke badjas aan te schaffen. Bereid u voor op het moederschap en ga voor een badjas met naam . Dat kan uw eigen naam zijn, maar waarom zou u niet meteen voor de opdruk "mama" gaan? En omdat u weet hoe fijn een badjas is kunt u er natuurlijk ook direct één bestellen voor de baby, alvast voor wanneer hij of zij wat groter is!

Bevallen, neemt u nu wel of niet een badjas mee?

Het is een spannende tijd wanneer het bijna zo ver is dat een baby ter wereld komt. Na lang wachten is de grote dag daar, of het nu uw eerste kindje is, of wanneer u al eens eerder mocht bevallen, het is hoe dan ook een spannende dag. Er staat vast een tas met benodigdheden klaar voor de grote dag. Wanneer u bevalt van uw eerste kindje is het allemaal reuze spannend. Mensen hebben u vast goed voorbereid op de grote dag, maar het loopt nooit zoals in de boekjes staat. Iedereen beleeft de dag van de bevalling op zijn eigen manier en zo’n dag valt niet te regisseren. Ook wanneer u al eerder bevallen bent van een kindje loopt een dag nooit zoals de vorige keer. Elke bevalling is uniek, maar u weet waarschijnlijk wel een beetje wat u wel en niet mee moet nemen. U heeft al enige voorkennis en dat is natuurlijk extra handig, maar u kunt nooit overal op voorbereid zijn. Waar u wel op voorbereid kunt zijn is de kleding die u na de bevalling draagt. Een fijne pyjama of japon, misschien zelfs een badjas. Misschien is een badjas niet het eerste kledingstuk waar u aan denkt om mee te nemen, maar waarom zou u het niet in uw tas of koffer meenemen? Denkt u eens aan alle fijne momenten die u thuis in uw badjas beleefd. Momenten van ontspanning en het dragen van een badjas geeft vaak een behaaglijk gevoel. Lekker warm, heerlijk zacht, een fijne grote badjas waar u lekker in weg kunt kruipen. Dit fijne gevoel wilt u voor en zeker na de bevalling toch ook hebben? Waarom zou u dan niet ook uw badjas mee nemen & vergeet de babybadjas niet.

Voelt u zich goed, dan straalt u dat uit

Een argument om de badjas thuis te laten is vaak dat hij zoveel ruimte in neemt, het past niet in de tas of de koffer en is onhandig om mee te nemen. Maar is dat wel een goed argument? Misschien is het even wat onhandiger mee te nemen, maar het zal hooguit één extra tas zijn. Weegt dat kleine ongemak voor een minieme tijd op tegen het feit dat u voor of na de bevalling heerlijk kunt genieten in uw vertrouwde badjas? Iedereen wil toch fijn haar eigen badjas mee voor de bevalling. Maakt u zich geen zorgen over wat anderen ervan zullen vinden, het draait die dag om u en het kindje, het gaat er om dat u zich op en top fijn voelt, wanneer u zich prettig voelt, voelt de baby zich dat ook en is dat niet het allerbelangrijkste?

Lees ook:

--> Het badjas mysterie

--> Voetballers in badjas, hoe zit dat?

--> Badjas & Kim Kardashian