De badjas

De badjas is het meest comfortabele kledingstuk dat u zich maar kunt bedenken en is geschikt voor vele gelegenheden. Het kledingstuk draagt heerlijk maar dient ook als praktisch kledingstuk dat gemakkelijk is aan te trekken na het douchen of na een heerlijk bad. Badjassen zijn er in allerlei soorten en maten, geschikt voor zowel mannen, vrouwen en kinderen. Wij zijn van mening dat iedereen eigenlijk wel een badjas in zijn kast moet hebben liggen. Beschikt u nog niet over een badjas, schaf er dan snel één aan op badjasparadijs.nl!

Materialen voor badjassen

De badjas of ochtendjas kan bestaan uit verschillende materialen. De meest bekende badjas is die gemaakt uit badstof, een weefsel van katoen. Deze badjas is heerlijk warm en voelt zacht aan. De badstoffen variant is geschikt voor na het douchen of na een warm bad. Badstof neemt gemakkelijk water op, waardoor u er heerlijk in kunt opdrogen. Een andere warme badjas is de badjas gemaakt van fleece. Fleece voelt erg zacht en neemt ook gemakkelijk water op. Een badjas van fleece is heerlijk voor een avond of ontspannen zondagochtend op de bank. U heeft geen deken meer nodig. Ook zijn er nog de prachtige zijden of satijnen badjassen. Satijn wordt in de meeste gevallen geweven van polyester of van polyester en katoen. Zijde is een 100 % natuurlijk materiaal. Badjassen gemaakt van deze materialen zijn wat luchtiger en geschikt voor bijvoorbeeld een warme zomeravond of om als elegant kledingstuk te dragen over uw ondergoed.

Verschillende modellen badjassen

Badjassen zijn er in verschillende modellen en lengtes. De meeste badjassen hebben een wat ruimere pasvorm en worden gesloten met een ceintuur. Deze badjassen zijn er zowel in korte, middellange en lange modellen. Een ander model is bijvoorbeeld de Kimono badjas. Dit model beschikt over wat wijdere mouwen en is in de meeste gevallen wat korter. De badjas kan ook worden gesloten door middel van een rits of knopen. Badjassen met deze sluitingen worden steeds populairder en ook het aanbod groeit. Daarnaast zijn er badjassen met een ruime kraag, zonder kraag of juist met capuchon. Er bestaan verschillende modellen badjassen voor zowel mannen als vrouwen. Voor iedere smaak is er wel een badjas op de markt.

Kleuren

Naast het materiaal en het model is natuurlijk ook de kleur van de badjas tegenwoordig erg belangrijk. Er zijn badjassen in vele verschillende kleuren. Zo kunt u kiezen voor een badjas in een lichte tint, in donkere tinten maar ook in frisse of felle kleuren. Naast allerlei soorten kleuren zijn er ook veel badjassen met leuke prints. De keuze is tegenwoordig reuze! Kies het materiaal, het model en de kleur of print die het meest bij u past en geniet van uw geweldige badjas.

Categorie badjas dames

Categorie badjas heren

Categorie kinderbadjas