Hunk of hillbilly. De perfecte badjas voor uw vriend!

Er is niets lekkerder dan samen met uw geliefde in badjas op de bank te zitten. Lekker warm tegen elkaar aan kruipen en een lekkere romantische komedie kijken. Of een actiefilm, dat kan natuurlijk ook heel goed in badjas. Uw vriend is uiteraard de leukste in de wereld en hij verdient ook een lekkere badjas. Voor iedere man, van welke klasse of uit welk milieu dan ook is het fijn om een badjas te hebben. Stel u eens voor, iedereen die 's avonds of in de ochtend nog even in zijn badjas zit. De zakenman zit tegelijk met de groenteboer in de ochtend in zijn badjas aan de koffie. We zijn allemaal niet zo verschillend van elkaar. Wat voor werk uw vriend ook doet, wat voor passie hij ook heeft, een lekkere heren badjas is altijd welkom.

Welke heren badjas is perfect voor mijn vriend? badjas heren

Is uw vriend uw superman? Geef hem dan ook een Superman badjas cadeau! Of een andere leuke heren badjas met een gezellige print. Als u zelf ook zo'n bonte badjas hebt zult u samen wel een vrolijk gezelschap zijn! Of misschien is uw vriend toch meer klassiek, een mooie geruite badjas zal dan bij hem meer in de smaak vallen. Een badjas met een neutrale kleur kan natuurlijk ook, misschien een blauwe voor hem en voor u een roze? Of andersom, of gewoon in uw eigen favoriete kleur. Er zijn natuurlijk ook die mannen die beweren dat ze geen badjas nodig hebben. Maar ondertussen wurmen ze zich na het douchen wel in uw badjas, "eventjes lenen". Ondertussen is uw badjas uitgelubberd en past hij niet meer zo fijn als eerst. Tijd om een nieuwe badjas voor uzelf te kopen, en koop er dan meteen maar één voor hem! Ook al stribbelt hij tegen, het is wel duidelijk dat hij er ook graag eentje voor zichzelf wil.

Badjas laten personaliseren

En wat nou als u allebei de perfecte badjas heeft gevonden? Goede pasvorm, heerlijk zacht, mooie kleur, u ziet uzelf al helemaal door huis lopen met deze heerlijke badjas. Hij ook, en als jullie aan elkaar laten zien waar de keuze op is gevallen ontstaat er een probleem. Het zijn exact dezelfde badjassen! Een mooi bewijs van jullie liefde, dat jullie allebei dezelfde goede smaak hebben, maar onhandig is het wel. Natuurlijk zal de maat wat anders zijn, maar dat ziet u niet zo goed wanneer de badjassen naast elkaar aan een haak in de badkamer hangen. Ga dan voor een leuke oplossing en laat iets op de badjas borduren. Bijvoorbeeld jullie namen of "hem" en "haar". Of misschien hebben jullie wel een leuk koosnaampje voor elkaar, laat die dan op de badjas borduren ! Waar u ook voor kiest, er is altijd een perfecte badjas voor uw vriend. Want ook hij verdient de lekkerste en fijnste badjas!

Capuchon badjas van fleece

€ 39,95

Wafel badjas kimono

€ 44,95

Witte badjas

€ 49,95

Capuchon badjas rood

€ 49,95