De badjas en Kim Kardashian. What happened?

De familie Kardashian kennen we allemaal, één van de meest bekende families van Hollywood met als bekendste familielid Kim Kardashian. Wat haar talent nou precies is weet niemand, maar ze is er wel rijk mee geworden. Samen met haar man en bekende rapper Kanye West reist ze de hele wereld over.

badjas kim kardashian

Eerst Dubai

In 2016 was Kim Kardashian in een prachtig luxe hotel in Dubai, zij mocht gebruik maken van de badjassen van het hotel. Net als de rest daar, waren ook de badjassen peperduur. Kim voelde zich heerlijk thuis in de badjassen en besloot dat ze er een paar voor zichzelf wilde hebben. Ze stal niet één, maar twee badjassen van het hotel! Het is niet zo dat ze niet genoeg geld heeft, maar wat zou het dan wel zijn? Zelf zegt ze dat ze dol is op de badjassen die hotels leveren. De grote, zachte, witte badjassen zijn één van haar favoriete dingen aan het verblijf in een hotel, ze is erdoor geobsedeerd! Waarschijnlijk zijn deze badjassen speciaal voor het hotel gemaakt en niet voor reguliere verkoop. Dus ze kon niet anders dan ze meenemen. Het hotel heeft Kim trouwens wel vergeven, het is waarschijnlijk ook weer extra publiciteit nietwaar? En geef toe, wanneer u in een mooi hotel komt en zo'n fijne badjas in uw kamer ziet hangen wilt u hem toch ook het liefste mee naar huis nemen? Lees hier meer grappige badjas momenten .

En toen… Parijs

Maar dat is niet het enige badjas verhaal wat we van Kim Kardashian kennen. En het andere is een stuk vervelender om te lezen. In 2016 werd Kim Kardashian midden in de nacht in haar hotelkamer in Parijs door gemaskerde mannen overvallen. De mannen gijzelden de nachtportier en drongen het appartement van Kim Kardashian binnen. Ze probeerde haar bodyguard te roepen maar die was stappen met haar zus. De overvallers bedreigden haar met een vuurwapen, bonden haar vast en namen sieraden en haar smartphone mee. Gelukkig kwam ze er zelf zonder kleerscheuren vanaf. Inmiddels zijn de overvallers gepakt en hoeft Kim Kardashian niets meer van deze mensen te vrezen. In de verklaring zegt ze dat ze alleen een badjas droeg, met niets eronder. Dat is nogal wat, een groot vertrouwen in de badjas. Waarschijnlijk zocht ze snel iets om aan te trekken en lag de badjas voor handen. Uit het verhaal van Dubai weten we dat ze een grote liefde voor badjassen heeft, dus ook in Parijs zal haar badjas binnen handbereik hebben gelegen. Of het de gestolen badjas uit Dubai betreft weten we niet. Waarschijnlijk had het hotel in Parijs waar ze verbleef ook wel hele fijne badjassen. Een ding wat zeker is, is dat Kim Kardashian een groot vertrouwen had in haar badjas-dames . En zeg nou eerlijk, wie voelt zich niet een stukje veiliger in een lekkere, lange, wollige badjas?

Dames badjassen kopen? dat doet u bij badjas.nl