Melli Mello & Endless Mae badjassen

Badjassen van deze kleurrijke merken zijn superhip en een échte eyecatcher. Deze badjasmodellen vallen de boven de knie, dus een tikkeltje stout. Maar een badjas draagt u binnenshuis of naar de sauna dus daar mag dat. Zowel Melli Mello als Endless Mae laten zich inspireren door andere landen. Bij Endless Mae ziet u op de prachtige dessins Japanse bloesem terugkomen. De pastéltinten van Endless mee brengen een serene rust in uw ochtenden en avonden. Op de badjasontwerpen van het label Melli Mello waant u zich op Ibiza: hip & werelds.

Melli Mello badjas kopen

Met een mix van verschillende stijlen verrast Melli Mello steeds weer als het gaat om bed- en badgoed. Zij laten zich inspireren door verschillende culturen, continenten en tradities. Dat is terug te zien in de kleurrijke prints in Ibiza – en Oilily achtige stijl. Melli Mello kenmerkt zich door haar bed-en badgoed van hoogstaande kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Een hip & kleurrijk merk wat niet mag ontbreken in uw garderobe.

Badjas Melli Mello

Endless Mae online

Endless Mae is een stijlvol merk in bed- en badgoed. Met hippe prints in pastelkleuren onderscheiden zij zich in deze branche. Op de fraaie dessins ziet u veelal Japanse bloemen afgebeeld met wat invloeden in Bohemian stijl. De badjassen van Endless Mae geven u een frisse ochtendlook. Binnen de Endless Mae badjassenlijn ziet u zowel romantische & zachte prints terugkomen. Deze badjas modellen zijn iets korter dan gemiddeld. Stijlvol ontwaken in een Endless Mae badjas.

badjas endless mae

 

 

Kort badjassen online bestellen

Wist u dat Melli Mello & Endless Mae badjassen voor dames een uitzonderlijk model hebben. De lengte van de korte dames badjas is namelijk vanaf de schouderbreedte 90 cm en valt boven de knie. De meeste korte model badjassen zijn 100 cm en dat zegt al genoeg: een tikkeltje sexy badjas voor de moderne vrouw. Sexy met allure uiteraard. En waarom niet? Als u mooie benen heeft mag u deze natuurlijk best showen. Deze korte dames badjassen zijn gemaakt van katoen en hierdoor ook zeer geschikt als saunabadjas. De criteria van een saunabadjas is eenvoudig: de badjas dient goed te ventileren en goed vocht op te nemen. Dat doen deze waanzinnig vrolijke badjassen met sprekende kleuren zeker! Op badjas.nl is het bestellen van een badjas eenvoudig. Wij hebben ons bestelproces namelijk zó ingericht dat u binnen een aantal klikken uw mooie Endless Mae of Melli Mello badjas besteld heeft. Vandaag bestellen voor 22u is morgen stijlvol paraderen door de woonkamer.

Damesbadjas pastelkleuren

€ 79,95

€ 69,95

Badjas dames Melli Mello groen

€ 79,95

€ 69,95

Damesbadjas Endless Mae

€ 79,95

€ 69,95

Damesbadjas multicolor

€ 79,95

€ 69,95

Vragen over deze superleuke badjassen? Bel of mail onze vriendelijke badjasspecialisten en zij helpen u graag bij het vinden van uw droom badjas.

Badjas online bestellen? Dat doet u natuurlijk op badjas.nl

Volg ons ook via Facebook om op de hoogte te blijven van de beste Facebook-aanbiedingen van badjas.nl.

Veel shopplezier!