Filteren
Merken
Huidige filters
  1. Kleur Groen
  2. Maat
    9-10 jaar
Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.

Badrock kids badjassen

Filteren
Kinderbadjas met borduring (5 kleuren)
Vanaf € 24,95
Waardering:
100%
Op voorraad

Het Nederlandse label Badrock (2010) heeft naast haar Badrock, Badrock Spa en Badrock Deluxe productlijnen ook een range Badrock Kids in haar portfolio. Deze mochten natuurlijk niet ontbreken. Badrock Kids heeft kinderbadjassen van 0 – 14 jaar, allemaal geproduceerd volgens de veiligheidsnormen. Deze modellen hebben alles om uw kind een behaaglijk gevoel te geven tijdens het spelen en in de avond op de bank na het douchen. Leverbaar in 5 frisse kleuren.  Naast de velours katoenen  van Badrock heeft dit leuke badjassenlabel ook kinderbadjassen in fleece. Enkel online verkrijgbaar.

Badrock kids badjas

Badrock kinderbadjassen katoen

Op badjas.nl zijn óók de kinderbadjassen goed vertegenwoordigd. Wij hebben badjassen voor iedereen. Kinderen dartelen nog zorgeloos rond in de wereld en spelen en ravotten wat af. Uiteraard is ontspanning na een lange school – en speeldag ook belangrijk. Een warm bordje eten en hierna heerlijk met papa en mama op de bank. Zowel in huis lekker spelen als een lekker tv kijken is heerlijk in een kinderbadjas. En kinderen zouden geen kinderen als ze dan natuurlijk een héééle gave badjas willen hebben. Bijvoorbeeld een een effen kinderbadjas in de lievelingskleur van uw kind? En als u uw kind echt wilt verwennen kan u op badjas.nl de Badrock kinderbadjassen van katoen laten borduren met de naam van uw kind. Hoe leuk is dat? Dit is ook een superleuk verjaardags – of kraamcadeau. Katoenen kinderbadjasjes zijn heerlijk om uw kleine telg in te omhullen na het badderen of na de zwemles. Katoen neemt namelijk goed vocht op. Badrock staat voor kwalitatief goede badjassen tegen betaalbare prijzen. En natuurlijk om de frisse kleuren en waanzinnig leuke prints.

Badrock kinderbadjassen fleece

Waar de éne ouder kiest voor een kinderbadjas van velours katoen kiest de ander voor een behaaglijke fleece badjas. Niets zo behaaglijker en zacht als een fleece kinderbadjas. Het kleurrijke label Badrock werkt uitsluitend met hoogwaardige materialen en dat geldt ook voor de fleece badjassen. Wellicht ziet u bij discountketens wel eens fleece artikelen liggen die niet de uitstraling en gevoel op uw huid hebben zoals u dat voor ogen heeft. Fleece is er in verschillende gradaties als het gaat om kwaliteit en op badjas.nl kan u er van op aan dat u een heerlijke kinderbadjas van Badrock kan bestellen van topkwaliteit. Kinderen zijn natuurlijk al cute maar knuffelen met uw kind is nog fijner in een zachte fleece kinderbadjas van het leuke label Badrock. De gave prints zijn uiteenlopend, van kinderbadjassen met sterren tot kinderbadjassen met dierenprints.

Bestellen is op badjas.nl eenvoudig. En vandaag besteld = vandaag verzonden op badjas.nl. Met uitzondering van de met borduring van naam, deze heeft u binnen twee werkdagen in huis.

Shop samen met uw kind de allerleukste Badrock kinderbadjassen op badjas.nl!