Fleece deken met mouwen - met naam borduring

Welkom in de betoverende wereld van Badjas.nl, waar we uw ontspanningsmomenten naar een hoger niveau tillen met onze categorie hoodie plaids met naam. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hier geloven we in de kracht van persoonlijk comfort en het koesteren van uw unieke identiteit. Hoe leuk is het om een knuffelzachte hoodie plaid (fleece deken met mouwen) te ontwerpen in je eigen stijl? Op dit moment zijn we één van de weinige aanbieders die gepersonaliseerde hoodie plaids aanbieden in onze webshop. Lees hieronder meer en verras uw vriend(in) of dierbare morgen al met een hoodie plaid met naam of leuke tekst!

Hoodie plaid met naam of leuke tekst online kopen bij badjas.nl

Gun uzelf het plezier van een gepersonaliseerde omhelzing met onze hoodie plaids met naam of leuke tekst. Een hoodie plaid (fleece deken met mouwen) is een kledingstuk om tijdens uw relaxmomenten helemaal in te verdwijnen. Uw nieuwe aankoop kunt u thuis dragen tijdens het Netflixen, maar ook op de camping, tijdens een Ladies Night, een chillzondag, het lezen van een boek of tijdens het studeren. Hoe gaaf is het dan als u een hoodie plaid draagt in uw favo kleur en voorzien van gave tekst of eigen naam? De levertijd van een hoodie plaid met borduring is slechts één werkdag langer. Helaas kunnen gepersonaliseerde hoodie plaids niet geruild of geretourneerd worden.

Hoodie plaid met mouwen borduren bij badjas.nl | Hoe werkt dat?

Het bestellen van een hoodie plaid met naam of tekst werkt heel eenvoudig. Met behulp van onze makkelijke borduurtool is uw gepersonaliseerde hoodie plaid met een paar klikken besteld.

Via onze ontwerptool kun je snel & eenvoudig uw zacht hoodie plaid met borduring bestellen!

Hoe het werkt het ?

  • Selecteer de gewenste kleur hoodie plaid met mouwen

  • Selecteer de positie van de borduring > borstpositie > rugpositie

  • Selecteer het lettertype > van sierlijk tot strak

  • Selecteer de kleur van het borduurgaren > keuze uit werkelijk alle kleurtjes (ook goud, zilver of neon)

  • Typ de gewenste tekst of naam ter impressie > maximaal 12 tekens (hoe minder tekens hoe groter de tekst)

Als u dit heeft gedaan ziet u in beeld een impressie van de door uw ingevoerde naam of tekst. Na het afronden van uw bestelling, wordt de hoodie plaid met mouwen met borduring de volgende dag al aan u verzonden.