Verzending voor badjas.nl

Op deze pagina kunt u alle informatie vinden met betrekking tot de verzending en bezorging van uw bestelling.

Gratis levering binnen Nederland

De badjassen van badjas.nl shopt u online eenvoudig en prettig op badjas.nl. Buiten ons duidelijke bestelproces informeren we onze klanten ook graag over zaken als: levertijden, bezorgen, afhalen, ruilen & retourneren. Onze levertijden zijn snel en onze voorwaarden flexibel, omdat we bij badjas.nl de klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan. Indien u tijdens het bestellen van uw mooie aankoop kiest voor bezorging van product kunt ieder gewenst adres aangeven: uw thuis adres, uw werk adres of zelfs uw vakantie adres binnen de Benelux.

Levertijden

  • Op werkdagen vóór 22.00 uur besteld, morgen gratis thuisbezorgd!
  • In het weekend vóór zondag 22.00 uur besteld, maandag in huis!
  • M.u.v. badjassen met borduring : vóór 22.00 uur besteld, overmorgen in huis!

Heeft u een spoedorder met borduring? Bel of mail ons zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken om de order dezelfde dag nog aan u te verzenden!

Besteld op:   Bezorgd op*:
 
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
(vóór 22:00 uur)
(vóór 22:00 uur)
(vóór 22:00 uur)
(vóór 22:00 uur)
(vóór 22:00 uur)

(vóór 22:00 uur)
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
maandag
maandag
 
*m.u.v. de badjassen met borduring

 

Uw bestelling afhalen

U heeft op badjas.nl – tijdens het bestelproces – de mogelijkheid om er voor te kiezen om uw badjas bestelling op te halen i.p.v. te laten bezorgen. Indien u er voor kiest om uw bestelling te laten bezorgen wordt deze bestelling bezorgd door Post.nl. En mocht u het dus makkelijker te vinden op uw bestelling zelf op de gewenste dag & tijdstip af te halen kan dit op maar liefst meer dan 2000 Post.nl afhaallocaties.

Hoe werkt het?

  • U kiest tijdens het bestellen bij ‘afleveradres’ de gewenste afhaal locatie om uw badjas bestelling af te halen
  • Na een geslaagde afronding stuurt  Badjas.nl de bestelling af naar betreffende locatie
  • U ontvangt een Track & Trace code zodat u de verzending van uw bestelling kunt blijven volgen
  • U ontvangt een email zodra uw pakket klaar ligt bij de afhaallocatie (LET OP: Ondanks dat de levertijd staat aangegeven adviseren wij u om toch uw emailbericht af te wachten. Na uw emailbevestiging bent u er zeker van dat uw pakket op de afhaallocatie ligt)
  • Met het tonen van uw legitimatie kunt u – wanneer het u schikt – uw bestelling afhalen

Ruilen & retourneren

Badjas.nl wordt blij van tevreden klanten en heeft daarom gekozen voor een soepel ruil- en retourbeleid. Uiteraard hebben wij ons best gedaan om onze klanten een goede impressie van de aangeboden artikelen te geven middels meerdere productfoto’s en uitgebreide productspecificaties. Tevens kunt u onder het kopje ‘afmeting badjas’ een uitvoerige maattabel vinden van ieder artikel.

Badjas retourneren

Mocht u om welke reden dan ook toch niet tevreden zijn met uw aankoop heeft u 30 dagen de tijd om uw bestelling te ruilen of te retourneren. De 30 dagen gaan in op de eerste werkdag na ontvangst van uw bestelling. U kunt uw bestelling gefrankeerd retourneren zodat u uw geld terug krijgt, indien het artikel ongebruikt in de originele, ongeschonden verpakking wordt teruggezonden. De ontvangende gelden worden op dezelfde wijze geretourneerd als de wijze waarop de bestelling is voldaan (bijv. Ideal, Paypal, creditcard). De achterzijde van iedere pakbon is tevens ons ruil- en retourformulier , zaak is dat u deze bijvoegt zodat wij uw aankoopbedrag binnen 1-2 werkdagen kunnen terugstorten op uw rekening. Ongefrankeerde retourzendingen worden helaas niet in ontvangst genomen.

Badjas ruilen

Indien u uw badjas niet wilt retourneren, maar wilt ruilen kunt u ook het formulier op de achterzijde van de pakbon gebruiken. U stuurt uw badjas , die u niet wenst, dan terug en geeft dan op het ruil-en retourformulier aan welke badjas u dan wel wenst (bijv. een andere maat of kleur). Zodra wij uw verkeerde badjas bestelling hebben ontvangen – deze dient u te frankeren – versturen wij ongefrankeerd uw nieuwe badjas bestelling toe. Zo delen wij de verzendkosten en kunt u zich snel omhullen in úw perfecte badjas.

Mocht u nog vragen – en of opmerkingen hebben ten aanzien van onze lever-, bezorg-, ruil- of retourvoorwaarden, mail of bel ons dan op onderstaande gegevens.

Badjas.nl

Biesland 13

1948 RJ Beverwijk

0251-273040

info@badjas.nl

Heeft u een klacht? Dan kunt u ook middels bovenstaande gegevens contact met ons opnemen en zullen wij er alles aan doen om dit met u op te lossen!

Veel shopplezier op badjas.nl!