Badjas borduren met naam

Badjas borduren - dan bent u bij badjas.nl aan het juiste adres. Wij borduren badjassen voor vrouw of man, klein of groot. Binnen 1-2 werkdagen in huis!

Niets is zo speciaal als een persoonlijk cadeau, dat precies past bij de ontvanger. Een mok of fotolijst is ietwat alledaags. Maak uw cadeau nog specialer door een badjas met borduring te bestellen via badjas.nl. Een gepersonaliseerde badjas is behalve uniek en stijlvol ook nog superzacht en comfortabel. Verras een dierbare met een gepersonaliseerde badjas die perfect is voor zowel de winter als de zomer en voor zowel thuis als de sauna. Een willekeurig design of een eigen naam/tekst kunnen professioneel geprint of geborduurd worden op uw gepersonaliseerde badjas. Een badjas borduren ! dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kind en volwassen kunnen kiezen uit ons ruim assortiment en samen een gepersonaliseerde badjas ontwerpen, die een ieders individualiteit zal uitdragen. Een badjas borduren is leuk en werkt super eenvoudig in onze webwinkel. Met slechts een levertijd van 1-2 werkdagen geniet u binnen de korste keren van uw badjas met borduring. Zijn er specifieke wensen m.b.t. logo's of speciale tekens? Neem dan contact met ons op. De mogelijkheden zijn enorm en wijdenken uiteraard graag met u mee.

Badjas borduren voor iedereen; baby- tot volwassenbadjassen

Via de webwinkel van badjas.nl ontwerp je makkelijk en snel voor ieder gezinslid een gepersonaliseerde badjas. Baby- en kinderbadjassen zijn verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren en zijn te verfraaien met kindvriendelijke prints, een tekst op de borst of rug of de naam van het kind. U maakt zeker indruk door het schenken van een gepersonaliseerde badjas. Baby- of geboortefeestje? Een unieke badjas in traditioneel roze of blauw, maar met een persoonlijke tekst of naam is een ontroerend cadeau. Deze badjassen worden het nieuwe favoriete kledingstuk van uw kind. Gepersonaliseerde badjassen worden bestelt als onder andere:

  • Uniek verjaardagsgeschenk;
  • Cadeau tijdens de feestdagen;
  • Gift na het behalen van een diploma;
  • Attentie voor collega’s;
  • Kleinigheidje voor vrienden .

Voor elk moment is er wel een gepersonaliseerde badjas. Volwassenen hebben keuze uit een ruim aantal modellen, van fleece badjassen tot kimono’s, kleuren en prints. Altijd chique en lekker zacht! Geniet in stijl van het comfort en knusse gevoel en verwen uzelf en uw gezin met een gepersonaliseerde badjas. Kind en ouders vinden via badjas.nl ongetwijfeld een gepersonaliseerde badjas naar hun eigen voorkeur.

badjassen met naam borduren

Badjas met naam - Ook B2B

Een groot deel van onze klanten zijn zakelijke klanten en ons bedrijf is hier dan ook volledig op ingericht, zowel onze creatieve ontwerpers, als de productie als de sales manager. Of u nu een B&B heeft, een kleine sauna en het u superleuk lijkt om uw eigen badjassen met logo aan te bieden aan uw gasten.. óf bijvoorbeeld de inkoop verzorgt van een grote, landelijke hotelketen, bij ons is alles mogelijk. Dit zijn voorbeelden waarbij uw eigen gasten uw badjassen met logo dragen, maar wat dacht u van een badjas met borduring van naam voor uw relaties of personeel. In elke willekeurige branche worden jaarlijks prachtige relatiegeschenken cadeau gedaan als blijk van waardering. In plaats van een ietwat standaard doosje wijn of sleutelhanger met logo is een badjas met bedrijfsnaam een zeer goede promotie van uw bedrijf. Veel relatiegeschenken of promotiematerialen gaan verloren en dat is bij een badjas van goede kwaliteit niet aan de orde. Deze wordt zeer regelmatig gedragen en de ontvanger zal bij het dragen van dit badjas cadeau altijd worden herinnerd aan de fijne zakelijke relatie met u of uw bedrijf. Mocht u een prijsopgave wensen van een groot aantal badjassen met logo stuur dan even een mail naar info@badjas.nl óf bel ons telefoonnummer welke onder contact staat vermeld. We nemen dan uw wensen met uw door, denken mee en zorgen dat u naar tevredenheid een scherp voorstel van ons ontvangt.

Badjas borduren: snelle levering

Profiteer van de voordelen die internet u te bieden heeft. Vanaf uw mobiel, tablet of computer thuis bestelt u binnen enkele muisklikken een geborduurde badjas. Wij bieden u een ruime keuze, Niet alle badjassen bieden wij aan met de keuze tot borduren maar de mogelijkheid bestaat er uiteraard wel. Wilt u dus een tijgerprint badjas voorzien van een borduring? dan neemt u simpelweg contact met ons op en regelen we het direct voor u. Of wilt u de borduring liever op een andere plek? wij luisteren graag naar uw wensen en denken graag mee aan een perfecte oplossing. Zodat u, binnen enkele werkdagen, kunt gaan genieten van uw badjas met borduring. Badjas.nl biedt de mogelijkheid om te borduren op de borst. Bij sommige badjassen is de prijs van de borstborduring al meegerekend en wordt er slechts een meerprijs gerekend voor het extra borduren op de rug.

Neem de tijd en snuffel heerlijk rond in onze badjassen webwinkel.

Een badjas borduren? Een badjas met borduring kan niet worden geruild!