Badjas met logo

Een logo op een badjas is vanzelfsprekend een leuk, origineel en persoonlijk geschenk. Bij badjas.nl al verkrijgbaar vanaf 1 stuk! U heeft keuze uit een sjieke borduring of een stoere print. Bent u op zoek naar een persoonlijk relatiegeschenk met uw bedrijflogo, een geboorte- of huwelijkscadeau of een grote oplage? Wij informeren u graag over de mogelijkheden en prijzen.

Badjas met naam (9 kleuren)

€ 55,95

Badjas met rugbedrukking (7 kleuren)

€ 69,95

€ 64,95

Badjas met borduring

Wij hebben in het verleden veel bedrijven geholpen aan een origineel (relatie) geschenk. Als u ons uw logo toestuurt kunnen wij u binnen 24 uur voorzien van een ontwerp en scherp prijs voorstel. Er bestaat ook de mogelijkheid om de badjassen te verpakken in een luxe tas. Een B2B badjas bestelt u bij badjas.nl. Heeft u nog niet specifiek een idee hoe de badjas er precies uit zou moeten zien? ons creatieve team staat u graag telefonisch te woord om tot een gewenst ontwerp te komen. Ook hoeft een borduring niet perse geplaatst te worden op een borst of een rug. Ziet u graag uw badjas voorzien van een mouw bedrukking, of sjaalkraag borduring? Wij denken graag met u mee. Vanaf 100 stuks is het zelfs helemaal mogelijk om een badjas te ontwerpen. Een full color bedrukking is dan mogelijk. Uw badjas laten opvallen? laat dit maar gerust aan ons over.

Badjas met bedrukking

Wij bieden u ook enkele luxe badjassen die kunnen worden voorzien van een bedrukking. Met deze techniek kunnen wij groot uw tekst of naam aangeven. Zelf een tekst over bijvoorbeeld de gehele rug van boven naar beneden is op deze manier mogelijk. De kleur van de bedrukking is met deze techniek altijd wit(creme). Voor een full color bedrukking hebben wij een minimale afname van 100 stuks. Een badjas met tekst is het perfecte geschenk. Een badjas wordt dagelijks gebruik en dagelijks zal de ontvanger herrinert worden aan uw bedrijf of evenement.

Badjassen met logo worden op maat voor u geproduceerd en mogen niet worden geruild!