Badjas met logo

Een logo op een badjas is vanzelfsprekend een leuk, origineel en persoonlijk geschenk. Bij badjas.nl al verkrijgbaar vanaf 1 stuk! U heeft keuze uit een sjieke borduring of een stoere print. Bent u op zoek naar een persoonlijk relatiegeschenk met uw bedrijflogo, een geboorte- of huwelijkscadeau of een grote oplage? Wij informeren u graag over de mogelijkheden en prijzen.

Badjas met naam (9 kleuren)

€ 55,95

Badjas met rugbedrukking (7 kleuren)

€ 69,95

€ 64,95

Badjas met borduring of tekst

Wij hebben in het verleden veel bedrijven geholpen aan een origineel (relatie) geschenk. Als u ons uw logo toestuurt kunnen wij u binnen 24 uur voorzien van een ontwerp en scherp prijs voorstel. Er bestaat ook de mogelijkheid om de badjassen te verpakken in een luxe tas. Een B2B badjas bestelt u bij badjas.nl. Heeft u nog niet specifiek een idee hoe de badjas er precies uit zou moeten zien? ons creatieve team staat u graag telefonisch te woord om tot een gewenst ontwerp te komen. Ook hoeft een borduring niet perse geplaatst te worden op een borst of een rug. Ziet u graag uw badjas voorzien van een mouw bedrukking, of sjaalkraag borduring? Wij denken graag met u mee. Vanaf 100 stuks is het zelfs helemaal mogelijk om een badjas te ontwerpen. Een full color bedrukking is dan mogelijk. Uw badjas laten opvallen? laat dit maar gerust aan ons over. Wij bieden u ook enkele luxe badjassen die kunnen worden voorzien van een bedrukking. Met deze techniek kunnen wij groot uw tekst of naam aangeven. Zelf een tekst over bijvoorbeeld de gehele rug van boven naar beneden is op deze manier mogelijk. De kleur van de bedrukking is met deze techniek altijd wit (cremé). Voor een full color bedrukking hebben wij een minimale afname van 100 stuks. Een badjas met tekst is het perfecte geschenk. Een badjas wordt dagelijks gebruik en dagelijks zal de ontvanger herinnerd worden aan uw bedrijf of evenement. Badjassen met tekst , naam of logo worden op maat voor u geproduceerd en mogen niet worden geruild!

badjas met logo rugbadjas met borst logo

Heren - & dames badjassen met naam - al vanaf 1 stuk!

Dit komt u vast wel eens bekend voor. Uw vriend, familielid of collega is jarig en hij of zij geeft u altijd een mooi verjaardagscadeau? En nu is hij of zij jarig en zit u met uw handen in uw haar want u kan natuurlijk niet achterblijven. Badjas.nl heeft de oplossing! Een dames- of heren badjas met borduring van naam, hoe leuk is dat? Een origineel, persoonlijk geschenk met allure. Binnen twee dagen in huis dus die zorg is er ook niet. Een heren- of dames badjas met bedrukking bestellen is leuk én makkelijk. Wij hebben voor u een eenvoudige borduurtool ontwikkeld waarmee u online in een paar stappen een ultiem cadeau heeft besteld. Stad en land afgaan voor iets persoonlijks en unieks is voorgoed verleden tijd. Binnen de borduurtool kan u aangeven om welke badjas het gaat, om welke kleur borduring, welk lettertype et voila... u krijgt direct een beeldimpressie van het eindresultaat. Hoe leuk is dat?! De tijd van enkel de klassieke, witte badjas is voorbij. Kies eens voor een opvallende kleur, bijvoorbeeld een paarse of rode badjas Superhip.

Badjas met naam óf bedrijfsnaam bestellen

Stop hier de zoektocht naar het ultieme relatiegeschenk! Uw badjas laten borduren ?

Op badjas.nl zijn veel inkopers of ondernemers u voorgegaan om badjassen met naam of bedrijfsnaam te bestellen. Een badjas met bedrukking is niet alleen een mooie marketinguiting van uw bedrijf, uw relaties of personeel zal zich ook gewaardeerd voelen. Een fijne samenwerking is altijd prettig en als nr.1 online badjassen aanbieder is de keuze ook ruim! Of u nu in de hotellerie zit en hotel badjas kwaliteit wil bieden aan uw gasten, uw relaties ‘zomaar’ wilt verrassen of een leuk bedrijfsuitje heeft waar een badjas bij gedragen wordt? Bij ons is alles mogelijk. Vrijwel alle badjassen uit onze collectie voorziet onze borduurafdeling van een naam of logo zoals u dat wenst. Mocht u specifieke wensen hebben neem dan contact op met onze vriendelijke klantenservice. Zij hebben gevoel voor trends, denken mee en zo nodig hebben wij zelfs creatieve ontwerpers om uw bedrijf zo goed mogelijk te promoten. We kunnen ons goed voorstellen dat u de kleur van de borduring goed wilt laten passen bij de kleur van de badjas voordat u bestelt. Daarom hebben wij een borduurtool laten ontwikkelen zodat u middels de filters alles makkelijk kan selecteren zodat u het eindresultaat goed kan zien! Wij maken het onze klanten graag makkelijk.

Wie heeft er nu zin om uren bezig te zijn met het online bestellen van een badjas? Wij denken niemand, doorloop daarom ons eenvoudige bestelproces en klaar is Kees!  Bekijk snel onze collectie kinder-, dames & heren badjassen en laat een onvergetelijke indruk achter!

Of het lang duurt voordat u uw bestelling in huis heeft? Nee! Badjas.nl heeft een eigen borduurafdeling in huis en hierdoor kunnen we de kwaliteit goed bewaken én doorgaans heeft u uw bestelling binnen twee werkdagen al in huis. Spoedje? Bel snel, misschien kunnen we uw badjassen met naam vandaag nog bij uitzondering verzenden. Shop ze!