Badjas B2B

Badjassen kopen bij Badjas.nl, dat is in de eerste plaats natuurlijk een zaak van particulieren, mensen die voor zichzelf of hun kinderen een badjas uitkiezen. Maar ook ondernemers volgen natuurlijk wat er op Badjas.nl gebeurt. We bieden unieke merken, unieke badjassen. Wij kunnen badjassen maken speciaal voor uw bedrijf. Misschien wilt u die wel in uw eigen winkel verkopen. Daarom hebben wij ook een B2B-formule. Meer weten? Neem contact met ons op! Badjassen B2B verkopen is voor ons niet het hoofddoel, maar we zijn zeker geïnteresseerd in bedrijven die met ons willen samenwerken. De merkbadjassen, bijvoorbeeld van Aegean Apparel, maken ons assortiment best uniek; daarnaast is er de mogelijkheid om badjassen te bedrukken met uw bedrijfslogo.  Diversen badjassen merken vindt u in onze webwinkel. Custom made badjassen, die helemaal passen bij uw bedrijf, het kan bij Badjas.nl. Zo wordt het interessant om een badjas B2B te verhandelen: u profiteert van de uitzonderlijke badjassen in ons assortiment en wij hebben er met u een trouwe klant bij! Als u een badjas B2B koopt betaalt u uiteindelijk een andere prijs dan we hier in de webwinkel vragen. Ten eerste kunt u uw BTW terugvorderen, verder kunt u profiteren van korting op grote hoeveelheden. Voor precieze prijzen en andere details kunt u het beste gewoon contact met ons opnemen, bijvoorbeeld per mail of door een belletje. Wij vinden het natuurlijk ook prettig om u een beetje te leren kennen, zodat we een mooie basis voor verdere B2B-samenwerking kunnen leggen. De badjas die u als ondernemer bij ons koopt, wordt uiteindelijk ook weer door u verkocht. Ook dat vinden wij belangrijk: het is voor ons altijd leuk als een bijzondere badjas uiteindelijk een goede bestemming vindt. Uw blije klant is indirect ook weer onze blije klant. We helpen u in onze B2B-formule dan ook graag bij het succesvol aanbieden en verhandelen van onze badjassen.

badjas heren met naam


Badjassen voor heren & dames in 1: Unisex badjassen van Badrock!

Mocht u voor uw gewaardeerde medewerkers of klanten een mooi relatiegeschenk zoeken is een badjas met borduring een geweldige optie. Ons bedrijf is er volledig op ingericht en met onze Badrock badjassenlijn voor hem & haar kunt uw makkelijk uw bestelling plaatsen, omdat de badjasmodellen unisex zijn. Een badjas cadeau ontwerpen op een badjas van het label 'Badrock' heeft meerdere voordelen. Allereerst is dit toonaangevende badjassenmerk betaalbaar omdat de badjassen enkel online verkrijgbaar zijn. Met gevoel voor trends, kleuren en een mooie afwerking hebben onze Badrock badjassen eigenlijk wat u van eenbadjas mag verwachten. U wilt - als uw bedrijf wordt gepromoot op de badjas - natuurlijk dat de badjas van hoogwaardige kwaliteit is én betaalbaar. Dan zit u dus goed met deze keuze. Geen gedoe op badjas.nl, geen onderscheid tussen  badjassen voor heren & badjassen voor dames. Mocht u een keuze hebben gemaakt is uw bestelling snel, veilig & makkelijk geplaatst. Geen gedoe, want daar heeft u natuurlijk helemaal geen tijd voor. Het bestellen van een badjas met borduring op badjas.nl is een feestje! Vragen? Bel of mail onze vriendelijke klantenservice!

De 2 badjasontwerpen waar u uit kunt kiezen:

  • Badstof katoenen badjas met capuchon
  • Velours katoenen badjas met sjaalkraag

De 9 kleuren waar u uit kunt kiezen:

De beschikbare maten:

  • XS
  • S/M
  • L/XL
  • XXL
  • XXXL                                                                                                                                                                                                                                                                      

Badjas met logo of bedrijfsnaam - een goede promotie van uw bedrijf!

Heeft u een hotel, een boutique, een sauna complex of een ander bedrijf en wilt u uw eigen badjassen met naam aanbieden aan uw klanten of relaties? Dat is mogelijk op badjas.nl! Badjas.nl richt zich niet enkel op particuliere klanten, maar zeker op zakelijke klanten. Een custom made  badjas met logo of bedrijfsnaam is onze expertise. Mocht u in 1 keer grote aantallen wensen te bestellen bel of mail ons dan en u ontvangt vervolgens van Niels Kokmeijer een scherpe offerte op maat. Het borduren van badjassen gebeurt instore, want we hebben een professionele borduurafdeling die alle badjaswensen van onze zakelijke klanten kan vervullen. Vrijwel alle kinder,- heren,- en dames badjassen uit onze grote collectie kunnen wij voorzien van borduring in het gewenste lettertype en kleur. Indien u niet enkel uw bedrijfsnaam maar echt uw bedrijfslogo geborduurd wilt hebben zend dan even uw logo per mail. Onze creative ontwerpers kunnen dan een drukproef maken zodat u een beeldimpressie heeft van het eindresultaat. Onze fleece badjassen zijn van hoogwaardig flanel fleece en al onze varianten katoenen badjassen (velours katoenen badjassen, wafel badjassen en badstof badjassen) zijn van hoogwaardig Turks katoen. Onze merk badjassen zijn echt van premium kwaliteit! Neem bijvoorbeeld onze badjassen van het toonaangevende merk Cawo.

badjas heren met logo

Uw eigen B2B-badjas met logo

B2B-badjassen maken wij voor u: badjassen met een logo, badjassen in de kleur van uw bedrijf, als relatiegeschenk of als extraatje in uw eigen B&B of uw eigen sauna, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Onze B2B-formule is breed gedefinieerd, wij werken graag met u samen op een persoonlijke en voor ons beiden interessante manier. Mocht u voor een evenement, een vrijgezellen party, een feest of een vereniging een aantal badjassen met naam bestellen op badjas.nl kunt u voor al uw badjas wensen bij ons terecht. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het. Dit komt omdat wij als nr. 1 in badjassen al een grote diversiteit aan aanvragen hebben gehad en met een team van creatieve ontwerpers, de borduurafdeling en onze sales medewerkers alles kunnen realiseren.  We hebben  badjassen in diverse kleuren , modellen en maten. Personaliseren is eigentijds en hip en u kunt dus eigenlijk niet achterblijven. Ieder bedrijf en persoon is anders en mocht u een bepaalde visie hebben over een samenwerking kunnen we dit bespreken en afgestemd op uw wensen een samenwerking starten. Wij binden graag klanten aan ons voor langere periode met een wederzijdse tevredenheid. Met aandacht voor onze klanten en passie voor badjassen gaan wij in op uw behoefte en dragen we graag bij aan een goede bedrijfsreclame!

Badjas B2B detailhandel
Badjas B2B
B2B-samenwerking

Saunakilts & handdoeken met logo

Naast badjassen bieden wij u de mogelijkheid om ook moderne saunakilts & handdoeken met logo te bestellen. Dat werkt op exact dezelfde wijze dan het online bestellen van een geborduurde badjas. Ook voor onze

, , handdoeken en badlakens hebben wij een borduurtool waar de bestelling in een paar stappen is gedaan. Wij maken het u op badjas.nl namelijk graag makkelijk. Onze saunakilts zijn voorzien van handige klittenbandsluiting zodat u zeker bent van een goede pasvorm. Sauna & wellness dagen zijn zeer populair dus als u hier als bedrijf zijnde uw logo op laat borduren bent u er zeker van dat deze ook daadwerkelijk gedragen wordt en uw logo door vele ogen wordt gezien. Dit geldt ook voor onze handdoeken met logo, u heeft de ruime keuze uit 17 kleuren. Welke kleur kiest u?

B2B badjassen online - contact

Met Badjas B2B, onze formule, denken wij aan een leuke samenwerking, in prettige onderlinge verstandhouding. Wij vinden het leuk om badjassen te verkopen, u ook, dat schept een band. Natuurlijk kan een samenwerking ook verder gaan. Wellicht kunnen wij ook voor u wat betekenen. We staan open voor bijzondere ideeën en gaan graag het gesprek aan. Wij praten immers graag over dames badjassen, heren badjassen en kinderbadjassen! Bent u geïnteresseerd in onze formule Badjas B2B? Neem dan contact met ons op, contactpersoon zakelijke markt : Niels Kokmeijer. Telefoonnummer: 0251- 273040 óf per mail: info@badjas.nl.

Waarom een badjas kopen bij badjas.nl?

  • Grootste aanbod 
  • Grootste aanbod 
  • Omdat u graag veilig, snel & makkelijk online shopt tegen de scherpste prijs!