Badjas B2B

Badjassen kopenBadjassen kopen bij Badjas.nl, dat is in de eerste plaats natuurlijk een zaak van particulieren, mensen die voor zichzelf of hun kinderen een badjas uitkiezen. Maar ook ondernemers volgen natuurlijk wat er op Badjas.nl gebeurt. We bieden unieke merken, unieke badjassen. Wij kunnen badjassen maken speciaal voor uw bedrijf. Misschien wilt u die wel in uw eigen winkel verkopen. Daarom hebben wij ook een B2B-formule. Meer weten? Neem contact met ons op!

Badjassen B2B verkopen is voor ons niet het hoofddoel, maar we zijn zeker geïnteresseerd in bedrijven die met ons willen samenwerken. De merkbadjassen, bijvoorbeeld van Aegean Apparel, maken ons assortiment best uniek; daarnaast is er de mogelijkheid om badjassen te bedrukken met uw bedrijfslogo. Custom made badjassen, die helemaal passen bij uw bedrijf, het kan bij Badjas.nl. Zo wordt het interessant om een badjas B2B te verhandelen: u profiteert van de uitzonderlijke badjassen in ons assortiment en wij hebben er met u een trouwe klant bij!

Badjas B2B detailhandel

Als u een badjas B2B koopt betaalt u uiteindelijk een andere prijs dan we hier in de webwinkel vragen. Ten eerste kunt u uw BTW terugvorderen, verder kunt u profiteren van korting op grote hoeveelheden. Voor precieze prijzen en andere details kunt u het beste gewoon contact met ons opnemen, bijvoorbeeld per mail of door een belletje. Wij vinden het natuurlijk ook prettig om u een beetje te leren kennen, zodat we een mooie basis voor verdere B2B-samenwerking kunnen leggen.

De badjas die u als ondernemer bij ons koopt, wordt uiteindelijk ook weer door u verkocht. Ook dat vinden wij belangrijk: het is voor ons altijd leuk als een bijzondere badjas uiteindelijk een goede bestemming vindt. Uw blije klant is indirect ook weer onze blije klant. We helpen u in onze B2B-formule dan ook graag bij het succesvol aanbieden en verhandelen van onze badjassen.

Uw eigen B2B-badjas met logo

B2B-badjassen maken wij voor u: badjassen met een logo, badjassen in de kleur van uw bedrijf, als relatiegeschenk of als extraatje in uw eigen B&B of uw eigen sauna, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Onze B2B-formule is breed gedefinieerd, wij werken graag met u samen op een persoonlijke en voor ons beiden interessante manier.

Badjas B2B detailhandel
Badjas B2B
B2B-samenwerking

B2B badjassen online

Met Badjas B2B, onze formule, denken wij aan een leuke samenwerking, in prettige onderlinge verstandhouding. Wij vinden het leuk om badjassen te verkopen, u ook, dat schept een band. Natuurlijk kan een samenwerking ook verder gaan. Wellicht kunnen wij ook voor u wat betekenen. We staan open voor bijzondere ideeën en gaan graag het gesprek aan. Wij praten immers graag over dames badjassen, heren badjassen en kinderbadjassen!

Badjas B2B – Contact

Bent u geïnteresseerd in onze formule Badjas B2B? Neem dan contact met ons op. U vindt alle informatie die u nodig heeft op onze contactpagina.