Badjas.nl: klantenservice

Een droom komt uit met de lancering van onze nieuwste webshop badjas.nl. Al onze ervaring komt samen in deze mooie webshop. We willen u graag een overzichtelijke en duidelijke webshop bieden. Zodat het voor iedereen simpelweg eenvoudig is om bij ons een badjas te bestellen.

Badjas kopen bij badjas.nl

Iedereen te laten stralen in een mooie en comfortabele badjas, dat is toch wel waar we het allemaal voor doen. De badjas - onmisbaar als kledingstuk! Wij hopen dat u tevreden bent over ons badjassen aanbod, service en kwaliteit. Ons verzoek: bent u tevreden? zo ja, zeg het voort! Zo nee, laat het ons weten.

Uw mening, opmerking, vraag of suggestie is voor ons belangrijk! Mail het ons! info@badjas.nl.


Per e-mail 24/7

info@badjas.nl

Per telefoon

Het telefoonnummer van onze klantenservice is 0251-27 30 40

Per post

Badjas.nl
T.a.v. Afdeling klantenservice
Biesland 13
1948 RJ Beverwijk
NEDERLAND

Afhaal adres (op afspraak)

Badjas.nl
Biesland 13
1948 RJ Beverwijk
NEDERLAND


Wilt u graag een dames badjas cadeau doen? lees hier de tips Op welk moment van de dag draagt u een badjas ? alle info hier Een grote maten badjas ? wat is dit nu precies Wat zijn de kenmerken van een sauna badjas? Wij helpen u graag met al uw vragen omtrent DE BADJAS!

Heeft u dus een vraag over een badjas uit onze collectie? Bel of mail ons. Via de mail heeft u dezelfde dag nog antwoord en als u belt heeft u direct iemand van ons badjas-team aan de telefoon. Badjas.nl is het juiste adres als u op zoek bent naar een nieuwe badjas.