Badjas.nl

Wie zijn wij?

badjas.nl -over ons

Wij Sas & Niels, zijn er voor u! Wij helpen u graag in uw zoektocht naar een badjas.

Heeft u een badjas besteld in onze webshop dan gaat uw aankoop niet zomaar de deur uit. Wel altijd heel snel, want badjas. nl heeft alle badjassen zelf op voorraad!

Wij zijn betrokken, hebben oog voor detail & geven u graag een advies.

Wij hebben sinds onze start in 2008 een flinke groei doorgemaakt. Het klassieke verhaal geld ook hier: van zolderkamer tot.......! Sinds 2017 zijn wij gevestigd in een pand met een ruim magazijn op het industieterrein van Beverwijk. Ook bevindt zich hier ons eigen borduurbedrijf. Want ook voor het borduren van badjassen , is badjas.nl het online adres.

Waanzinnig trots zijn wij uiteraard met dit resultaat. Het is een uitdaging die wij dagelijks met beide handen aangrijpen. Geen dag is hetzelfde bij badjas.nl. Ons team bestaat tegenwoordig uit nog een paar enthousiaste medewerkers. Zo kunnen we u de beloofde snelheid, service & kwaliteit, blijven bieden. Wij wensen u heel veel plezier met het online shoppen van een badjas.

Online badjas winkel

Badjas.nl is de nieuwste aanbieder van badjassen in Nederland. Badjas.nl is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Alle aankopen besteld voor 22:00 uur, worden dezelfde dag nog verstuurd.  Bij badjas.nl heeft u de keuze uit een kwalitatief hoogstaand en breed assortiment.

Badjas.nl heeft een ruime keuze uit nieuwe en vorige collecties van bekende merken. Dit alles tegen scherpe prijzen.

Badjas.nl is opgericht met als doel een professionele webwinkel te realiseren met een ruim en gevarieerd aanbod aan badjassen dameskinderbadjassen en badjassen heren .

Vanwege de upcoming business van de spa- en wellnesscomplexen willen wij voldoen aan de behoefte om ook in deze gelegenheden fashionable voor de dag te komen. Daarnaast moet een sauna-badjas zitten als een tweede huid. Comfort en kwaliteit staan bij badjas.nl dan ook hoog in het vaandel.

Hoe onderscheiden wij ons?

Goedkope badjas

Badjas.nl houdt rekening met ieders portemonnee. Vandaar ons motto: ‘Van kleine prijzen tot grote merken’.

Naast zeer scherpe prijzen, kwalitatief hoogstaande producten, snelle en betrouwbare levering, biedt Badjas.nl ook een uitstekende service. Tevens wordt het assortiment regelmatig aangevuld en vernieuwd naar de behoefte van onze klanten.

Badjas.nl: van kleine prijzen tot grote merken

Als u aan mode denkt, denkt u mogelijk niet direct aan badjassen. Maar badjassen zijn eigenlijk ook mode!

Tegenwoordig komt u ook goed en aantrekkelijk voor de dag in een badjas. Daarnaast kunt u door de enorme keuze uzelf onderscheiden van de rest.

Online een badjas kopen was nog nooit zo makkelijk bij badjas.nl.

Badjassen zijn super handig en tegenwoordig ook nog leuk of zelfs grappig. Uiteraard blijft de badjas klassieker, een effen witte badjas, ook online te bestellen. Uiteraard bestelt u in onze webshop, met hetzelfde gemak, een badjas met een naam. Zo geeft u een effen badjas net die persoonlijke touch!

Badjas met naam

Een gepersonaliseerde badjas, nu ook online verkrijgbaar bij badjas.nl. Een badjas met naam kunt u al bestellen vanaf 1 stuk.

Badjassen van kleine prijzen tot grote merken: badjas.nl

Badjas.nl wordt dagelijks up to date gehouden door een enthousiast team. Wij werken met veel plezier en proberen u altijd een goede collectie aan badjassen te bieden, uiteraard tegen scherpe prijzen. Wij blijven op zoek gaan naar de mooiste badjassen die wij u online kunnen bieden. Wij staan niet stil. Het assortiment aan kinderbadjassen, dames badjassen en heren badjassen is wisselend.

Alle badjassen onder 1 dak!

U bestelt dus makkelijk, veilig en snel uw nieuwe badjas online bij Badjas.nl.

Online badjassen bestellen

Als startende orndernemer op het internet zijn wij dagelijk bezig om ons assortiment uit te breiden. En u te blijven verrassen met een compleet badjas assortiment. Kwaliteit, service en prijs: zijn voor ons belangrijk. U mag van badjas.nl veel verwachten.

Bij uw badjas keuze kijkt u naast het design ook naar kwaliteit en prijs. De kwaliteit van een badjas wordt vaak aangeduid in gr./m2. Dit zijn het aantal grammen, van het katoen of fleece, per m2. Een badjas online bestellen ? Dan ben je bij badjas.nl op het juiste adres.

Wij wensen u veel plezier bij badjas.nl