Badjas laten borduren

Een badjas heeft oneindig veel toepassingen voor zowel binnen als buitenshuis. Hoewel badjassen vroeger vooral wit en eenvoudig waren, zijn er tegenwoordig verschillende kleurrijke badjassen verkrijgbaar in unieke modellen en met speelse designs. Transformeer uw badjas van Badjas.nl van mooi naar spetterend door uw badjas te borduren. Een badjas laten borduren oogt lekker eigenwijs, is ongetwijfeld exclusief en perfect als cadeau. Bij Badjas.nl kunt u een badjas met geborduurde tekst ontwerpen en de borduring door ons laten aanbrengen. U kunt ook een badjas met tekst bestellen voor uw bedrijf of hotel en deze laten voorzien van de naam of het logo. Maak de klassieke badjas tot een modern, vrolijk kledingstuk! Bestel uw badjas en laat deze borduren door badjas.nl. Wij werken met uitsluitend de beste borduurapparaten voor een oogverblindend resultaat. Daarnaast leveren wij binnen 1 a 2 werkdagen. Voordelen genoeg om uw badjas online te kopen. Badjassen borduren bij de online Nr1 op badjas gebied.

Unieke badjas met geborduurde tekst van Badjas.nl

U hoeft nooit meer met dezelfde badjas als uw vriendinnen rond te lopen in de sauna en thuis hoeft u nooit meer uw badjas te verwarren met die van uw partner. Door een badjas met tekst van badjas.nl heeft u altijd een badjas die alleen van ú is. U kunt op uw badjas van alles laten plaatsen, van een inspirerende of grappige tekst tot een woord of eigennaam en ook uw bedrijfsnaam of logo. Een badjas met geborduurde tekst is al vanaf 1 stuk verkrijgbaar en wordt op professionele wijze door ons aangebracht. In de webwinkel van badjas.nl vindt u alle mogelijke modellen, van klassieke luxueuze katoenen badjassen tot moderne vrolijke badjassen met capuchons, knopen of ritssluitingen. Kies bijvoorbeeld voor:

  • een badjas van hotelkwaliteit van VanDijck (100% velours katoen);
  • een unieke badjas of kimono van BadRockDeluxe in verschillende kleuren;
  • een vrolijke, speelse fleece badjas van Woody (ook in kindermaten);
  • een unisex badjas of wafelkimono met een sjaalkraag (in diverse kleuren).

heren badjas laten bordurendames badjas laten borduren

U kunt uw kwalitatieve badjas laten borduren bij badjas.nl en deze supersnel toegeleverd krijgen in Nederland en België. Voor uw bedrijf of hotel kan dit,afhankelijk van het aantal stuks, tegen een speciale prijs. Haal vandaag nog uw customized badjas van Badjas.nl en ervaar de unieke look en uitstekende kwaliteit!

Een badjas borduren? Een badjas met borduring kan niet worden geruild!

Lees hier alles over het bestellen van badjassen bij badjas.nl.

Heeft u een speciaal verzoek of een specifiek monster dat u graag wil zien, laat het ons dan even weten.