Badjas met tekst

Badjas met tekst

Een badjas met tekst is om meerdere redenen interessant. Met een tekst geborduurd op de badjas kunt u uw badjas extra bijzonder maken. Veel mensen zetten hun naam op de badjas, maar u kunt ook commerciële keuzes maken. Zo kunt u bijvoorbeeld de naam van uw bedrijf op de badjas zetten. Dat is extra interessant als u een sauna, een B&B of een hotel heeft. Lees meer over de uitgebreide mogelijkheden op Badjas.nl.

Een badjas met naam, we krijgen er veel vragen over. Eén van de meest voorkomende is wel: “Kan ik ook iets anders dan een naam op mijn badjas zetten?” Natuurlijk kan dat. De borduringen worden op uw aanvraag aangemaakt, het is niet zo dat we kant-en-klare badjassen met naam hebben liggen. Iedere naam kan, iedere tekst. Vaak vragen mensen bijvoorbeeld om een badjas met “moeder” of “papa” erop. Maar ook grappige teksten komen voor.

Badjas met logo

Heeft u zelf een bedrijfje, bijvoorbeeld een sauna of een B&B, en vindt u het leuk om uw gasten een badjas aan te reiken? Het is interessant om de naam van uw bedrijf op de badjas te laten borduren. Dit komt professioneel over. Als gasten hun badjas echt cadeau krijgen en meenemen naar huis, hebben ze altijd een aandenken. Aan de andere kant, als u ze niet weggeeft, maar wil houden, voorkomt dit diefstal.

Badjassen met logo kunnen een leuk bedrijfsgeschenk zijn. Mensen associëren de badjas met ontspanning en rust. Door een badjas cadeau te doen aan klanten of zakenrelaties presenteert u zich op een opvallende, persoonlijke manier. Als u een hotel hebt kunt u terugkerende gasten op deze manier bedanken. De badjas met tekst wordt zo een aanjager van verdere klantenbinding!

capuchon badjas met logo

Badjas met naam

Ook in de huiselijke kring kan een badjas met tekst gewoon hartstikke leuk zijn. Denk dan aan een badjas met “papa” erop, of “zus”, “broer”. Ook kunt u grappige woorden of uitdrukkingen, die echt bij uw gezin horen, op de badjas laten borduren. U maakt de badjas zo nog persoonlijker, nog meer iets van uzelf. Ook voor kinderen kan dit heel leuk zijn. Zij hechten vaak erg aan dingen die helemaal “eigen” zijn, hun naam of een andere tekst op hun badjas spreekt ze dus erg aan. Een Badjas met naam is het perfecte geschenk.

Badjas borduren

Borduren  is één van de meest voorkomende techniek om uw logo of naam op een badjas aan te brengen. Onze badjassen, specifiek geselecteerd voor borduringen, worden op de webshop aangegeven incl. een borstborduring van een naam, nuimmer of tekst. Heeft u een (bedrijs)logo in gedachten dan hangt de prijs af van de grootte/afmeting van de borduring (lees aantal steken). Bij badjas.nl is het al mogelijk om vanaf 1 stuk een badjas te voorzien van een borduring. Uiteraard helpen we u ook graag aan een custom made badjas. Heeft u vragen of wensen? mail deze ons. Wij denken graag met u mee. Een custom made badjas kan worden voorzien van een eigen label. (Custome made badjassen kunnen niet worden geruild of geretourneerd).

badjassen met borduringen

Badjassen in verschillende kleuren met naam laten borduren - ook B2B!

Op badjas.nl kunt u zoals u waarschijnlijk al gezien heeft een prachtige collectie kinder,- heren & dames badjassen vinden, allemaal mooi gecategoriseerd. De diversiteit zit hem niet enkel in de modellen, prints of materialen maar ook in de kleuren. Vrijwel alle diverse kleuren badjassen hebben wij! We houden als marktleider in badjassen onze eigen voorraad en tevens hebben we onze eigen borduurderij zodat u uw geborduurde badjas met naam snel in huis heeft. Heeft u een sauna, een B&B, een hotel of schoonheidssalon is het een superleuke en zinvolle promotie om badjassen met logo te bestellen. Dit maakt uw bedrijf helemaal compleet. Heeft u een ander bedrijf en bent u op zoek naar een topgeschenk? Kies dan i.p.v. een wijnkist een keer voor een écht cadeau met allure: een elegante badjas met naam. Een goede wijze van reclame maken en met dit relatiegeschenk verrast u uw relaties of werknemers zeker weten.

Badjas met print

Nieuw, exclusief bij badjas.nl: een badjas voorzien van een print. De print kan groot en in verschillende lettertypes op de badjas komen. De postitie bepaalt u zelf. Zo bestelt u eenvoudig een badjas met een print bijvoorbeeld op de mouw. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het borduren van badjassen dat doen wij al erg lang. Maar vanaf nu dus ook deze specifieke manier van printen. Het printen van logo's, emblemen, inititalen is op deze manier bereikbaar voor iederen. VANAF 1 stuk! Een badjas met print is een orgineel geschenk.

De bedrukking is te alle tijden creme (wit). Na 1 wasbeurt zal de print dezelfde zachte kwaliteit van de badjas aannemen.

Badjas met tekst bestellen

U kunt de badjas met tekst bestellen in de webwinkel van Badjas.nl. Dat kost iets meer tijd dan het bestellen van een gewone badjas, omdat u natuurlijk wel moet invoeren welke tekst u op de badjas wil hebben, of die tekst nu een bedrijfsslogan of gewoon uw eigen naam is. Ook verdere details kunt u aan ons doorgeven, dan gaan wij voor u aan de slag.

Badjas met naam (9 kleuren)

€ 55,95

Badjas met rugbedrukking (7 kleuren)

€ 69,95

€ 64,95