Kerstpakket - badjas met logo

Hoe fijn is het dat ik vanuit het zonnige Beverwijk de luxe heb om leuke blogartikelen te schrijven? En ook nog eens over mijn grote passie: badjassen! Ondanks dat het misschien niet voor de hand liggend is voor de meeste mensen en bedrijven wil ik de nadruk iets meer liggen op de zakelijke markt. Als online marktleider in badjassen richten wij ons namelijk zowel op particulieren als bedrijven. In mijn blogs richt ik me veelal op de particuliere online shopper, maar vandaag gaan we op de zakelijke tour.

Kerstpakket – badjas met bedrijfslogo

Het personaliseren van  badjassen met naam is natuurlijk té leuk, maar wij voorzien dagelijks ook honderden badjassen van bedrijfslogo – voor de zakelijke markt. Een  badjas met logo is een goede promotie van een bedrijf. De laatste drie maanden van het jaar zijn bij ons de drukste maanden van het jaar. Hoewel ik gewoonlijk een voorstander ben van een healthy lifestyle leeft ons badjassen team op rode wijn en pizza tot laat in de avond. Superleuk en dynamisch. Ondanks dat het nu 25 graden is weet ik dat veel bedrijven al lekker aan het surfen zijn op het internet voor hét perfecte relatiegeschenk. En dat is natuurlijk ook logisch, want gewaardeerde relaties, klanten en medewerkers verdienen ook een mooi kerstgeschenk.

badjas relatiegeschenk kerst

Het perfecte relatiegeschenk – badjas met bedrijfsnaam!

Wat is nu hét perfecte relatiegeschenk of kerstcadeau? En waar dient dit aan te voldoen? De afgezaagde pen of sleutelhanger belandt natuurlijk in een laatje en dat is nu niet echt de beste promotie voor uw bedrijf. Een duur food kerstpakket is heerlijk om te ontvangen, maar zal de ontvanger niet lang bijblijven helaas. Het is ook prettig – helemaal als u een groot klantennetwerk en/of groot aantal medewerkers heeft dat het relatiegeschenk betaalbaar is. Dit zijn allemaal redenen om te kiezen voor een mooi badjas cadeau . Deze shopt u natuurlijk bij ons, dé nr. 1 in badjassen. Of u nu een grote onderneming heeft of een klein bedrijfje aan huis… Wij zijn van alle markten thuis en ons bedrijf is overal op ingericht.

Goedkope kerstpakketten – badjas met borduring

Met onze borduurderij aan huis bewaken de kwaliteit goed én we kunnen snel leveren. U heeft de keuze uit meerdere borduurposities en mocht u een specifieke wens hebben staan onze badjasspecialisten altijd voor u klaar. Veel zakelijke klanten zenden ook het logo eerst naar info@badjas.nl en onze creatieve medewerkers denken indien u dat wenst ook graag mee. En mocht het om grote aantallen gaan wenst u natuurlijk een scherpe prijsofferte. Met onze jarenlange ervaring en ons strakke inkoopbeleid bieden wij u de scherpste prijs én natuurlijk een persoonlijke service. U heeft de keuze uit de mooiste kleuren borduurgaren en de meest uiteenlopende lettertype. Tevens weet u zeker dat uw betaalbare relatiegeschenk daadwerkelijk wordt gedragen!

badjas met logo

Kerstcadeau met spoed?

Mocht u nu  - tussen het ondernemen door – bijna te laat zijn met het inkopen van uw kerstgeschenken? Bel of mail dan even met ons en dan bekijken we ook nog even of we uw spoedaanvraag in behandeling kunnen nemen. Ja, zo werken wij badjas.nl : Onze klanten blij, wij blij!

Leuk ideetje he?

Shop ze

Groetjes,

SAS