Weekendje weg in hotel Code Rosé

badjas-familie-meiland

Leuk dat u er weer bent en mijn tweewekelijkse blog leest! Regelmatig deel ik als eigenaresse van badjas.nl alles wat op mijn pad komt. De drukste periode bij badjas.nl is ieder jaar weer het vierde kwartaal. In de aanloop naar de feestdagen werken we ons op kantoor en in het magazijn letterlijk de benen uit ons lijf. In het tweede kwartaal – waar we nu in zitten – is het vrij rustig. De periode dat we ons weer buigen over de nieuwe collectie en we weer wat meer tijd hebben voor elkaar en het gezin. Tijd om voor mij en mijn partner een leuk weekendje weg te plannen. Net toen ik dat bedacht had kwam de familie Meiland met de aankondiging dat zij een nieuw hotel, Code Rosé, zouden gaan openen. Als trouwe kijker van de hilarische serie was daarbij onze bestemming voor een weekendje weg bepaald!

Hotel Code Rosé wordt gerund door de Meilandjes

Het nieuwe hotel waar druk in wordt verbouwd wordt gerund door de hilarische familie Meilandjes. De locatie is top, dichtbij het strand. Noordwijk is een luxe badplaats waar het heerlijk vertoeven is in iedere periode van het jaar. Overdag is het heerlijk om even te flaneren over de boulevard, winkeltjes te bekijken en u te verheerlijken aan lekkere hapjes in één van de gerenommeerde strandpaviljoens. De familie is nu nog druk aan het verbouwen, wat zij overigens het liefste doen. Zelf omschrijft de spraakmakende familie het hotel als boutique selfservice hotel. Zoals we van de Meilandjes gewend zijn zullen de sfeer en het interieur stijlvol, chique & warm zijn. Het unieke zelfbedieningsconcept geeft de gasten de ruimte om zich thuis te voelen. De interactie met de gasten wordt tot een minimum beperkt zodat mensen ontspannen kunnen genieten van het eten, de rust en de entourage.

 

 

De familie Meiland in badjassen van badjas.nl

Overigens heeft de hele familie Meiland onlangs bij ons geborduurde badjassen voor het hele gezin gekocht. Ze waren zo attent om het gezin gehuld in de geborduurde badjassen van badjas.nl te fotograferen en te mailen. Ook op de insta van de familie zijn de prachtige fleecebadjassen met goud borduursel te bewonderen. Wilt u ook net als de Meilandjes in stijl ontwaken? Ontdek dan onze comfortabele badjascollectie van Relax Company , hét merk onder de fleecebadjassen.