Blog

Leuk dat u er weer bent om mijn tweewekelijkse blog te lezen. Ik ben SAS en de trotse oprichter van badjas.nl. En ja, het cliché was bij mij ook aan de orde. Ik ben begonnen op een zolderkamer met een paar gave badjassen uit de USA. Ik heb een kekke smaak al zeg ik zelf, en kon online geen badjas vinden die daar aansluiting bij vond. 

Meer Lezen

Leuk dat u er weer bent en mijn tweewekelijkse blog leest! Regelmatig deel ik als eigenaresse van badjas.nl alles wat op mijn pad komt. De drukste periode bij badjas.nl is ieder jaar weer het vierde kwartaal. In de aanloop naar de feestdagen werken we ons op kantoor en in het magazijn letterlijk de benen uit ons lijf. In het tweede kwartaal – waar we nu in zitten – is het vrij rustig.

Meer Lezen

Leuk dat u mijn tweewekelijkse blog weer leest. Als eigenaresse van badjas.nl deel ik alles wat ik meemaak in mijn hectische leven. Op badjas.nl shopt u een uitgebreide collectie badjassen voor het hele gezin. Van prestigieuze labels tot budget merken. U kunt bij ons altijd rekenen op de hoge kwaliteit badjassen tegen betaalbare prijzen. 

Meer Lezen

Wat leuk dat u mijn tweewekelijkse blog leest. Ik ben Sas - eigenaresse van badjas.nl- en deel alles wat ik meemaak op onze bedrijfslocatie in Beverwijk. Afgelopen weken stond in het teken van de inkoop en productieplanning van ons eigen badjassenlabel ‘Relax Company’. Deze periode stond volop in het teken van het volgen van alle fashiontrends en het organiseren van de nieuwe collectie. 

Meer Lezen

Hi, leuk dat u er weer bent! Tweewekelijks klim ik in de digitale pen om u mee te nemen in mijn dagelijks leven bij badjas.nl. Als eigenaresse adem ik badjassen. Mijn visie was om niet af te wijken van het idee om enkel badjassen online aan te bieden, en daar natuurlijk de grootste in te worden. Geen pyjama’s en geen aanverwante artikelen. 

Meer Lezen

Leuk dat jullie mijn blog weer lezen. Ik ben SAS – eigenaresse van badjas.nl – en neem u graag mee in de wereld van badjassen. Als er een artikel in onze collectie zit die CHILLEN schreeuwt, dan is het de thuistrui (lees: snuggie) wel! De snuggie is overgewaaid uit Amerika en is een soort oversized fleece deken met hoodie van zacht fleece.

Meer Lezen

Hi, leuk dat u mijn blog weer leest. Ik ben Sas - eigenaresse van badjas.nl - en maak me soms best zorgen over de wereld  waar we in leven. De hogere energieprijzen roepen veel negatieve reacties in de maatschappij. Dat is ook niet zo vreemd. Het wordt voor mensen steeds moeilijker om maandelijks rond te komen. Met name voor mensen met een wat kleinere beurs hebben wij bij badjas.nl te doen.

Meer Lezen

Leuk dat u er weer bent en mijn blog leest! Ik ben SAS en sta met trots aan het roer van badjas.nl. Om als online badjassenwinkel on top te blijven is het belangrijk om klanten van goed te dienst te zijn. Ik ben dit blog begonnen met de woorden ‘Wij krijgen steeds vaker de vraag’…..wat nu de meest warme badjas is voor komende winter?

Meer Lezen

Ja, daar ben ik weer. Ik ben Sas – eigenaresse van badjas.nl – en neem u graag mee in de wereld van badjassen.  Regelmatig deel ik ook vragen die bij onze klantenservice binnenkomen. De laatste krijgen wij expliciet vragen over dikke badjassen die voldoende warmte & comfort bieden als de kachel een stuk lager wordt gezet.

Meer Lezen