Blog

Is het nu tijger of panter?

Welkom op het leukste badjassenblog van Nederland. Het blog waar alle tips, weetjes & trends over badjassen de revue passeren. Afgelopen week kregen we een leuke vraag bij de klantenservice en dit was zeker niet de eerste keer dat deze vraag werd gesteld.

Lees verder

In een badjas naar de zonnebank

Welkom op badjas.nl en leuk dat u ons blogartikel weer leest. We hebben immers het leukste badjassenblog van Nederland. Hier houden we u natuurlijk op de hoogte van hippe nieuwe badjascollecties. Een badjas is het meest ontspannen kledingstuk uit uw garderobe en kunt u op meerdere momenten dragen als u denkt.

Lees verder

Rustig of kleurrijk?

Wat leuk dat u mijn blog over badjassen leest. Ik ben Sas en ben de oprichter van badjas.nl. Het cliché beeld van het beginnen op een zolderkamertje was bij mij dus écht aan de orde. Het begon allemaal bij het feit dat ik van hippe, vlotte kleding houdt en dus zocht ik een kleurige, aparte badjas. Deze was niet te vinden en zo zijn we begonnen met het inkopen van gave badjasmerken over de hele wereld.

Lees verder

Kimono: doen of niet doen?

Wat leuk dat u op badjas.nl bent voor het lezen van mijn blog. Tweewekelijks delen we via dit blog nieuwe collecties, tips of weetjes over badjassen. Althans, over alles wat met badjassen samenhangt. Bij onze klantenservice krijgen we vaak de vraag wat een kimono nu precies is en welke soorten kimono’s wij aanbieden in onze uitgebreide webwinkel. Het is maar net waar u naar op zoek bent en waar uw voorkeur naar uitgaat.

Lees verder

Een badjas & koffie – de ideale invulling op zondag

Wat leuk dat u mijn badjassen blog weer leest. Ik ben Sas – eigenaresse van badjas.nl – en regelmatig houd ik mijn lezers op de hoogte van alles wat er gebeurt bij badjas.nl. Zo deel ik graag nieuwe collecties, tips & weetjes. Vandaag is het zondag en bedacht ik mij dat het weer eens tijd werd om de digitale pen te klimmen. Eerlijk gezegd zit ik nu zelf nog in mijn badjas (weliswaar een veel te oude, niet hippe) en zit tegelijkertijd aan een kopje koffie.

Lees verder

Badjas.nl neemt het label ‘Crazy Comfort’ over

Wat leuk dat u mijn wekelijkse blog weer leest over badjassen. Als u hier voor het eerst bent…Ik ben SAS en eigenaresse van badjas.nl. Via mijn blog deel ik al mijn badjasavonturen met mijn lezers. Vandaag ben ik in de digitale pen geklommen omdat ik leuk nieuws heb. Zoals u misschien weet shopt u op badjas.nl badjassen van verschillende toonaangevende merken. Vorig jaar benaderde het gave label ‘Crazy Comfort’ ons met de vraag of wij hun badjassen online wilde aanbieden.

Lees verder

Partner afspraak bij BOL!

Hi! Ik ben SAS – eigenaresse van badjas.nl – en deel mijn badjasavonturen via dit leuke blog. Leuk dat u er bent trouwens. Deze ochtend had ik een partnerafspraak bij bol.com. Wij verkopen onze badjassen op badjas.nl, maar bieden onze badjassen ook via bol aan. Enige tijd geleden werd ik gebeld door onze accountmanager of één van ons het leuk zou vinden om een fotoshoot te doen voor de website van bol.com.

Lees verder

Voordelige badjassen

Wat leuk dat u mijn blog weer leest! Ik ben Sas en deel als eigenaresse alles wat ik meemaak bij badjas.nl. Naast leuke tips & tricks vertel ik ook regelmatig over onze collectie. De slimme shopper kan ook altijd terecht bij ons. Wij bieden u namelijk kinder-, heren- & dames ochtendjassen in alle prijssegmenten.

Lees verder

De panterprint in diverse uitvoeringen

Hier ben ik weer met een leuk blog over onze badjassen. Als eigenaresse vind ik het leuk om hippe badjas modellen uit te lichten via mijn blogs. Neem nu onze gave dierenprint badjassen. Dierenprintjes zijn HOT & tijdloos.

Lees verder