Maak kennis met Roxenne (lees: Rox) van team badjas

Maak kennis met Roxenne (lees: Rox) van team badjas

Leuk dat u er weer bent om mijn tweewekelijkse blog te lezen. Ik ben SAS en de trotse oprichter van badjas.nl. En ja, het cliché was bij mij ook aan de orde. Ik ben begonnen op een zolderkamer met een paar gave badjassen uit de USA. Ik heb een kekke smaak al zeg ik zelf, en kon online geen badjas vinden die daar aansluiting bij vond. Dus ging ik wereldwijd op snor naar een gave badjas, van Agean Apparel. Toen werd het idee geboren om deze in ons kikkerlandje aan te bieden. Dat was uiteraard niet op een megalocatie op een bedrijventerrein, maar in de eerste instantie op een zolderkamer. Dat heb ik eigenlijk jaren gedaan en ik zal de dag dat de eerste bestelling in mijn mail kwam nog herinneren als de dag van gisteren. Na ongeveer vier jaar heeft mijn partner Niels zich bij het bedrijf gevoegd en we hebben het samen uitgebouwd tot waar we nu met trots staan. Inmiddels werken we met ‘team badjas’ dagelijks om alle badjas bestellingen tijdig en correct te verzenden naar onze klanten!

Team badjas is altijd enthousiast!

Van de zolderkamer zijn we 11 jaar geleden verhuisd naar onze toen huidige woning. We hadden een mooi kantoor met wat ‘magazijn’ vakken (door onze klusjesman Piet) gemaakt. Niels en ik werkten daar achter de pc en konden het de jaren erna mooi combineren met de geboortes van onze zoons Mick en Guus. Ik was zelf bezig met het schrijven van productinfo, de online vindbaarheid en de inkoop. Niels nam de rol aan van klantenservicemedewerker, maar was ook verantwoordelijk voor de inkoop en reed dagelijks naar een postpunt voor het verzenden van onze bestellingen. Ieder jaar groeide de omzet, dus negen jaar geleden was het thuis niet meer te doen. De voorraad puilde uit, het was tijd om dan toch maar de stap in het diepe te nemen. We keken uit naar een mooie bedrijfslocatie en kwamen via een makelaar terecht op Biesland in Beverwijk. Het merk ‘Sissy’ had een pand te koop staan dat voldeed aan onze verwachtingen. Mooie openslaande deuren, een magazijn van 1200 m2 en een ruim kantoor. Dat werd ‘m, onze nieuwe locatie. We zaten er in het begin met z’n tweeën en werkten inmiddels samen met twee marketingbureaus die op afstand ook meewerkten aan ons succes. Zeven jaar geleden kwam er een webshop medewerker/content schrijver bij die ongeveer drie keer per week werkzaam is. In het laatste kwartaal is het altijd megadruk en is het hoogtij in de badjassen. Dan wordt ons team aangevuld met studenten die met oordopjes en in stoere hoodies helpen in het magazijn. Vorig jaar hadden we vast iemand nodig die ook buiten de drukke tijden aanwezig was. Een fulltime medewerker die administratieve werkzaamheden en operationele taken uit het magazijn wist te combineren. Deze hebben we gevonden: ROX! Een ware aanwinst voor het bedrijf. Naast het verwerken van de retouren, administratieve taken en voorkomende taken in het magazijn is Rox ook verantwoordelijk voor de leuke posts & winacties op Social Media. Rox is de duizendpoot uit ons bedrijf en heeft energie voor tien. Hieronder ziet u een gave foto van Rox in panterbadjas en haar oppaskindje draagt een kinderbadjas met schattige unicorns.

 

 

Een jaar in dienst....

Gisteren was onze Rox een jaar in dienst en dat moest natuurlijk gevierd worden. Hier op kantoor wordt hard gewerkt, maar ook zeker veel gelachen. Er gebeurt altijd wel iets onverwachts door de persoonlijkheden uit ons kleurrijke team. Een andere collega was op vakantie en wilde het jubileum van één jaar in dienst van Rox natuurlijk ook niet missen. Ik appte haar collega en vroeg of ze ook kon komen ookal was ze dan net geland op Schiphol. Tuurlijk ben ik van de partij was het antwoord. De andere collega, Niels en ik  hadden de kantine met leuke ballonnen versierd en zaten braaf klaar met een cadeautje. Te wachten op de collega die ons kantoor elke dag kleur geeft met haar uitgesproken persoonlijkheid. Dat de andere collega zonder te slapen rechtstreeks uit Schiphol ook nog even een cadeautje kwam brengen was helemaal een verrassing. Het werd een hilarische boel, want Jennifer (loopt soms in zeven sloten tegelijk) begreep dat het de verjáárdag van Rox was. Het tasje met slangenprint werd goed ontvangen door Rox en de wens - op de verjaardagskaart - dat ze nog vele jaren heeft zorgde voor de nodige hilariteit. Bij badjas.nl is het nooit saai! Zelf hebben we onze fashionchick verrast met een lila blouse van Reinders. Toen aan de bananensoezen, want lekkere dingen zijn we allemaal dol op.

Rox in de branding bij badjas.nl

Meet ROX. Rox kwam binnen en bracht eigenlijk de energie met zich mee tijdens het sollicitatiegesprek waar ik op m’n 45e nog best jaloers op ben. Rox is een knappe verschijning die meer kleding heeft dan de directeur van de ZARA. Als u denkt dat deze hippe chick enkel de functie als duizendpoot vervult bij badjas.nl, dan heeft u het mis. Ze heeft nog een nagelstudio met een aardige klantenkring en past nog regelmatig op de kids van haar BFF. Nee, niet 1 x per maand. De banjers slapen een paar keer per week bij Rox. Oja, en als er iets moet gebeuren, er overgewerkt moet worden of een vriend of familie hulp nodig heeft: Rox is er altijd. Dan helpt ze nog regelmatig bij het plaatselijke café en is van de partij tijdens de feestweek uit haar woonplaats. Een meid waar wij bij badjas.nl heel blij mee zijn. Ze is niet op haar mondje gevallen, dus met Rox in de buurt is het nooit saai.

Tot de volgende keer!

Liefs,

SAS