Ontdek de nieuwste aanwinst in onze collectie: Extra lange plaids met mouwen!

Ontdek de nieuwste aanwinst in onze collectie: Extra lange plaids met mouwen!

Wat leuk dat u mijn blog weer leest. Ik – Sas – eigenaresse van badjas.nl en moeder van Mick en Guus – ben altijd erg happy deze tijd van het jaar. Het is namelijk de drukste periode van het jaar bij badjas.nl en daar word ik blij van. Toch heb ik even tijd gemaakt om u op de hoogte te stellen van de ultiem comfortabele extra lange plaids met mouwen. Dé must-have voor deze winter.

Extra lange plaids met mouwen van Badrock

Bij Badjas.nl streven we ernaar om uw comfort naar een hoger niveau te tillen, en we zijn verheugd om onze nieuwste aanwinst te introduceren: de extra lange plaids met mouwen van het gerenommeerde merk Badrock. Deze plaids combineren stijl, warmte en functionaliteit voor een ultieme knusse ervaring. Laat u omhullen door luxe fleece aan de buitenzijde en kriebelvrije sherpa fleece aan de binnenkant - een perfecte metgezel voor ontspanning.

Hoogwaardig Materiaal: Buitenzijde van Fleece, Binnenzijde van Sherpa Fleece

Deze extra lange plaids met mouwen zijn gemaakt van hoogwaardig fleece aan de buitenzijde. Het materiaal is niet alleen zacht voor de huid maar biedt ook uitstekende isolatie, waardoor je warm blijft tijdens de koudere dagen en avonden. De luxe sherpa fleece aan de binnenzijde voegt een extra laag van comfort toe zonder te kriebelen, waardoor het perfect is voor langdurig gebruik.

Stijlvol en Trendy: Koeien- en Panterprint

Na het overweldigende succes van onze extra lange effen plaids met mouwen, hebben we ons assortiment uitgebreid met opvallende koeien- en panterprints. Of u nu houdt van een speelse twist of een meer gedurfde uitstraling, deze plaids zijn een modieuze toevoeging aan uw ontspanningsritueel. Voeg wat flair toe aan uw avonden met deze trendy prints.

Ultiem Comfort

Onze extra lange plaids met mouwen zijn niet zomaar dekens; ze bieden een knusheid die vergelijkbaar is met een warme knuffel van een schaap. De royale hoodie zorgt voor een stoere look, maar houdt uw nek en hoofd ook lekker warm tijdens het relaxen. Perfect voor verschillende activiteiten, of het nu gaat om Netflixen, bingewatchen, lezen, TikTokken, huiswerk maken of zelfs voor gebruik op de camping. De mogelijkheden zijn eindeloos, en u zult u altijd omringd voelen door een gezellige warmte.

Tip: Een plaid met mouwen is een topcadeau voor Sinterklaas en Kerst. Als u deze vandaag besteld, wordt deze vandaag ook al aan u verstuurd.

Fijne feestdagen!

Liefs,

SAS

draagbare plaid met mouwen - dierenprint