Badjas.nl blikt terug op 2023

Badjas.nl blikt terug op 2023

Hier spreekt Sas, trotse eigenaresse van badjas.nl, en ik wil graag even met jullie terugblikken op het geweldige jaar dat 2023 voor ons is geweest. Het was een jaar vol hoogte- en dieptepunten, maar bovenal een jaar van groei, vernieuwing en dankbaarheid.

Als eerste wil ik met trots vertellen over de succesvolle zakelijke ontwikkelingen van badjas.nl. Onze collecties hebben nieuwe hoogten bereikt, met trendy plaids met mouwen en extra lange plaidmodellen die de harten van onze klanten veroverden. De unieke dessins in onze nieuwe badjascollecties werden met open armen ontvangen, en ik kan niet anders dan glimlachen als ik bedenk hoeveel warmte en comfort deze badjassen bij onze klanten hebben gebracht.

Magazijn uitbreiding in Beverwijk

Ons magazijn heeft ook een transformatie ondergaan, niet alleen in omvang maar ook in efficiëntie. De uitbreiding in de hoogte stelt ons in staat om nog meer prachtige badjassen en plaids op voorraad te hebben. Dit jaar verwelkomden we ook nieuwe magazijnmedewerkers die met toewijding en enthousiasme hebben bijgedragen aan het succes van badjas.nl.

Badjas.com in een nieuw jasje

Wat betreft onze online aanwezigheid, hebben we badjas.com in een nieuw jasje gestoken. Het moderne ontwerp weerspiegelt onze voortdurende inzet voor kwaliteit en stijl, en ik ben ervan overtuigd dat onze klanten dit waarderen.

Let nobody burst your bubble

Natuurlijk was niet alles rozengeur en maneschijn. Binnen onze privésfeer zijn we geconfronteerd met ziekte en verlies, en er waren enkele uitdagingen met betrekking tot intellectuele eigendom van onze merken. Maar, zoals het gezegde gaat, na regen komt zonneschijn. We hebben elkaar gesteund, gelachen en laten zien dat we als team sterk staan, zowel zakelijk als persoonlijk.

Een topteam

Wat me elke dag weer motiveert, naast de prachtige herenbadjas en damesbadjas collecties, is het geweldige team waarmee ik mag werken. Er is altijd ruimte voor humor, zelfs tijdens de drukste dagen van het jaar. Een van onze medewerkers is altijd te laat, maar dat is dan ook de reden waarom ik haar vandaag heb verrast met een prachtig kerstcadeau in de vorm van een kerstballenstuk, geïnspireerd door Mini Mouse. Het is onze manier om waardering te tonen voor haar punctualiteit en het houdt de sfeer licht en gezellig.

Lekkernijen op de zaak

Nu, terwijl we ons bevinden in de drukste dagen voor de kerst, ben ik helemaal in mijn SAS (haha). We genieten van heerlijke pizza's, warme broodjes en speculaaspoppen tijdens de lunch. En na het werk, als beloning voor al het harde werk, durf ik af en toe een glaasje rode wijn te drinken. In januari hijs ik mezelf dan wel weer in mijn iets te strakke trainingspakje om met lichte tegenzin naar de sportschool te gaan, maar dat hoort erbij.

Als ik terugblik op dit jaar, voel ik me diep dankbaar. Dankbaar voor mijn fantastische gezin, het succesvolle bedrijf badjas.nl dat we hebben opgebouwd, onze gewaardeerde klanten en het ongelofelijke team waarmee we samenwerken.

En aan iedereen die dit leest, onthoud: je hebt het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat je het kan!

Dank jullie wel voor dit mooie jaar, op naar 2024!

Liefs,

Sas