Baby badjas

Baby’s zijn, met hun kleine handjes en voetjes en snoezige kleertjes, erg vertederend. Een leuk cadeau vinden voor een pasgeboren baby kan vanwege de kleine maat best moeilijk zijn. Een super speciaal kraamgeschenk aan de ouders van het kindje vindt u bij badjas.nl: een unieke baby badjas. In de koudere wintermaanden of na een badje is een baby badjas perfect voor het warm houden van een kleintje. Ook houden ouders jarenlang een speciale herinnering over aan de geboorte van hun baby en heeft de baby een mooi, comfortabel badjasje. Baby met een unieke naam? Laat de naam door ons professioneel borduren of bedrukken op de baby badjas om deze nog specialer te maken. Een baby badjas met naam, frisse kleuren of een leuke print vindt u in het ruim assortiment van badjas.nl.

Baby badjas met naam

Een baby badjas borduren is een prachtig geschenk voor de pasgeboren baby van een dierbare of voor uw eigen kleine lieveling. Bij badjas.nl vindt u babymaten van 0-12 maanden, waarop u de naam van de baby kunt laten borduren. Ook is een baby badjas een uitstekend kraamgeschenk voor een collega namens uw bedrijf. Laat bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf borduren op de borst van de badjas, terwijl u de naam van de baby op de rug laat plaatsen. Verder heeft u keus uit:

    • Baby badjassen in verschillende effen, frisse kleuren;
    • Baby badjassen met capuchon;
    • Baby badjassen met een vrolijke print naar keuze (beertje, vlinder, eendje enz.).
    • De mogelijkheden zijn eindeloos en het uiteindelijk geschenk is waardevol. Bij ons is cadeauverpakking en levering mogelijk. Zowel de ouders als het kindje zullen een prachtige baby badjas, die door ons namens u wordt afgeleverd, ontzettend waarderen. De baby ziet er hartstikke snoezig en comfortabel uit in een eigen unieke

Een babybadjas met naam is voor het leven een uniek aandenken. Bestel vandaag nog een babybadjas via de handige webwinkel van badjas.nl.

De klant is bij ons altijd koning; we voldoen met plezier aan uw wensen. Bestel minimaal één badjas en ontvang supersnel uw bestelling in Nederland en België. U kiest zelf voor de betaalwijze die u het makkelijkst vindt en u heeft een inruil- en retourneringsmogelijkheid. Als u eenmaal het gemak en plezier van online winkelen bij badjas.nl ervaart, blijft u bij ons kopen. Voor kwalitatieve badjassen, professionele bewerking en goede klantenservice bent u terecht bij badjas.nl,

dé online badjassen speciaalzaak.