Wafel badjas dames

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wafel badjas dames

Bent u gek op de sauna en op zoek naar dé ideale saunabadjas? Dan is één van onze wafelbadjassen een geweldig idee. De moderne casual wafelbadjassen van Badrock dragen heerlijk licht en zijn voorzien van modieus ruitpatroon. Wafelbadjassen bieden wij u in verschillende trendy kleuren, het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat. Ook leest u hieronder welke prettige eigenschappen een wafelbadjas heeft. Heerlijk om te dragen in de sauna, maar een wafelbadjas is ook ideaal om thuis te dragen tijdens een zomerse dag of na een warme douche. Hieronder hebben wij alle sauna wafelbadjassen voor u uitgelicht.

Het voordeel van een wafel badjas voor dames

Een wafelbadjas van katoen is eigenlijk altijd prima bestand tegen de vochtige - & warme omstandigheden van de sauna. Een lichtgewicht badjas van wafelkatoen is eigenlijk speciaal gemaakt voor saunagebruik. De meeste wafelbadjassen die we online aanbieden zijn unisex en te dragen voor hem & haar. U heeft de keuze uit verschillende trendy kleurtjes zoals petrol, kobalt, taupe, antraciet etc. Het voordeel van een dames badjas van wafelkatoen zijn de prettige eigenschappen van de stof. Zo heeft wafelkatoen een hoge absorptiegraad, ventileert het goed en ademt het goed. Dat is perfect in de sauna, maar ook na een warme douche thuis is het heerlijk om een luchtig badjasexemplaar om u heen te slaan. Heeft u een vakantie gepland naar een zonnig oord? Dan is een luchtige wafelbadjas ook heerlijk om te dragen op een zwoele zomeravond. Tevens is een wafelbadjas handig om mee te nemen in een koffer, want deze neemt weinig ruimte in beslag. Alleen maar voordelen dus!

Groot aanbod wafel badjassen voor dames op badjas.nl

Als u snel bij de wafelbadjas van uw dromen uit wilt komen adviseren wij ons makkelijke filtermenu te gebruiken. Via de filters kunt u de gewenste kenmerken aangeven en navigeert zo naar de wafelbadjas in de gewenste maat en de gewenste kleur. Mocht u nog vragen hebben betreft uw productkeuze, bel of mail ons. Wij helpen u graag bij het vinden van de badjas die het beste bij u past!

Ook op zoek naar een wafelbadjas voor heren? Deze hebben wij uiteraard ook op badjas.nl.

Naast onze prachtige collectie damesbadjassen shopt u op badjas.nl ook een veelzijdige collectie kamerjassen voor heren.