Wafelbadjas heren

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wafelbadjas heren

Welkom op badjas.nl, de leukste online badjassenwinkel van de Benelux. Badjassen bieden wij u in verschillende modellen en uitvoeringen. Op badjas.nl informeren wij onze klanten graag goed. Op deze pagina beschrijven we alle info over onze geliefde wafelbadjassen. Badjassen van wafelkatoen zijn ideaal om te dragen tijdens zomerse dagen of tijdens een saunabezoek. Een wafelbadjas wordt ook wel lichtgewicht badjas genoemd en is dunner dan bijvoorbeeld velours – of badstof badjas. Onze wafelbadjassen van het label ‘Badrock SPA’ zijn erg geliefd onder onze klanten. Hieronder hebben we alle unisex wafelbadjassen voor u uitgelicht.

Fijne wafel badjas heren

Hoe fijn is het om na een drukke periode even lekker alle spanning van u af te laten glijden in de sauna? Daar hoort natuurlijk de perfecte saunabadjas bij. Een badjas van katoen is eigenlijk altijd prima bestand tegen de vochtige - & warme omstandigheden van de sauna. Een lichtgewicht badjas van wafelkatoen is eigenlijk speciaal gemaakt voor saunagebruik. De meeste wafelbadjassen die we online aanbieden zijn unisex en te dragen voor hem & haar. U heeft de keuze uit verschillende trendy kleurtjes zoals petrol, kobalt, taupe, antraciet etc. Het voordeel van een heren badjas van wafelkatoen zijn de prettige eigenschappen van de stof. Zo heeft wafelkatoen een hoge absorptiegraad, ventileert het goed en ademt het goed. Dat is perfect in de sauna, maar ook na een warme douche thuis is het heerlijk om een luchtig badjasexemplaar om u heen te slaan.

Gemakkelijk en snel en wafelbadjas voor heren bestellen

Het online bestellen van een wafelbadjas voor heren is nog nooit zo eenvoudig geweest. Badjas.nl is een duidelijk, overzichtelijke webwinkel waar u binnen een paar klikken dé perfecte wafelbadjas heeft besteld. Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot uw productkeuze, bel of mail ons!

Maak uw saunadag compleet met een wafelbadjas van badjas.nl.