Badjas kinderen

Dat u met een badjas kinderen echt blij kunt maken, dat ontdekt u als u hen een mooi ontworpen en karaktervolle badjas cadeau doet. De kinderbadjassen die u bij ons in de webwinkel vindt zijn anders dan andere: kleurrijk, geestig, origineel en opvallend. Badjassen waar kinderen van houden, badjassen die ze echt met plezier zullen dragen!

Dat een doorsnee witte badjas kinderen niet interesseert, hebben we jarenlang kunnen vaststellen zonder dat er een goed alternatief voorhanden was. Tegenwoordig is de badjas een mode-item en zijn er veel meer bijzondere en gedurfde ontwerpen op de markt, ook voor kinderen. Bij Badjas.nl vindt u een afwisselend assortiment badjassen waar uw kind zeker iets van z’n gading tussen vindt.

Een babybadjas vindt u ook in onze online badjassen winkel. Een babybadjas leent zicht uitstekend als kraamcadeau. En u maakt van dit kraamcadeau en blijvende herrinering door deze badjas te voorzien van een borduring van de naam van de pasgeborenen of bijvoorbeeld de geboortedatum.

Badjas jongens & meisjes

Het is niet eenvoudig om met een enkele badjas jongens én meisjes te verleiden. Kinderen weten goed wat ze willen en dat is meestal niet een badjas die hun broertje of zusje ook wel zou kunnen dragen. Het is typisch voor kinderen om al vroeg eigen spulletjes te willen hebben, zo ontwikkelen kinderen ook een eigen smaak. Kinderbadjassen met eigenzinnige, individuele ontwerpen voor jongens en meisjes voldoen aan die behoefte.

Kinderen hebben een bijzondere belevingswereld waarin verbeelding een grote rol speelt. Een goede kinderbadjas prikkelt de verbeelding met een leuke print, bijzondere kleuren of een eigen verhaal. Zo zet de badjas kinderen aan het denken. Ze verzinnen nieuwe spelletjes en leren zich op andere manieren te vermaken. Een mooie badjas is dus goed voor de ontwikkeling van uw kind.

Kinderbadjas met haaien

€ 24,95

Kinderbadjas Tijger

€ 29,95

Kinderbadjas Zebra

€ 29,95

Badjas kinderen bestellen

U kunt nu online een mooie badjas voor uw kinderen bestellen. Badjas.nl is een overzichtelijke webwinkel met scherpe prijzen en een groot assortiment: de ideale plek dus om een verrassende badjas te bestellen! Bestel met uw kind op schoot de badjas die u samen het mooist vindt, dan zorgen wij ervoor dat die badjas geleverd wordt en uw kind er met veel plezier ik kan lopen, spelen en ravotten. Een badjas is simpelweg een onmisbaar kledingstuk voor jong en oud. Lees hier verder over "onmisbaar - de badjas ".

badjas kinderen