Badjas kinderen

Dat u met een badjas kinderen echt blij kunt maken, dat ontdekt u als u hen een mooi ontworpen en karaktervolle  badjas cadeau doet. De kinderbadjassen die u bij ons in de webwinkel vindt zijn anders dan andere: kleurrijk, geestig, origineel en opvallend. Badjassen waar kinderen van houden, badjassen die ze echt met plezier zullen dragen! Dat een doorsnee witte badjas kinderen niet interesseert, hebben we jarenlang kunnen vaststellen zonder dat er een goed alternatief voorhanden was. Tegenwoordig is de badjas een mode-item en zijn er veel meer bijzondere en gedurfde ontwerpen op de markt, ook voor kinderen. Bij Badjas.nl vindt u een afwisselend assortiment badjassen waar uw kind zeker iets van z’n gading tussen vindt. Een babybadjas vindt u ook in onze online badjassen winkel. Een  babybadjas leent zicht uitstekend als kraamcadeau. En u maakt van dit kraamcadeau en blijvende herrinering door deze badjas te voorzien van een borduring van de naam van de pasgeborene of bijvoorbeeld de geboortedatum. Het is niet eenvoudig om met een enkele  badjas jongens én meisjes te verleiden. Kinderen weten goed wat ze willen en dat is meestal niet een badjas die hun broertje of zusje ook wel zou kunnen dragen. Het is typisch voor kinderen om al vroeg eigen spulletjes te willen hebben, zo ontwikkelen kinderen ook een eigen smaak. Kinderbadjassen met eigenzinnige, individuele ontwerpen voor jongens en meisjes voldoen aan die behoefte. Kinderen hebben een bijzondere belevingswereld waarin verbeelding een grote rol speelt. Een goede kinderbadjas prikkelt de verbeelding met een leuke print, bijzondere kleuren of een eigen verhaal. Zo zet de badjas kinderen aan het denken. Ze verzinnen nieuwe spelletjes en leren zich op andere manieren te vermaken. Een mooie badjas is dus goed voor de ontwikkeling van uw kind.

Kinder badjassen in verschillende kleuren, materialen en prints

Kinderen houden van kleuren en prints, dat is algemeen bekend. En welke ouder wil zijn of haar kind niet blij maken? Dat kan eenvoudig door samen met uw kind een kijkje te nemen in onze prachtige collectie kinderbadjassen en een supergaaf model te kiezen waar uw kind lekker met u mee op de bank kan kruipen of kan ravotten in huis. En vrolijke kinderen in vrolijke badjasjes geven sfeer, ook aan de onbijttafel :-). We hebben voor kinderen eigenlijk twee soorten materialen badjasjes: kinderbadjas van fleece materiaal en katoenen  kinderbadjasjes . Het voordeel van katoenen badjassen is dat het goed ventileert en goed vocht opneemt. Het grootste voordeel van fleece badjassen is dat het uw kind goed warm houdt omdat het minder ventileert. Het is maar net hoe warm- of koudbloedig uw kinds is. In beide materialen badjassen hebben we superleuke kinderbadjasjes. Kijk u ogen uit op badjas.nl en verblijd uw kind snel met een supergave kinderbadjas van badjas.nl. Vandaag besteld = morgen in huis!

Kinder badjassen met naam - een speciaal cadeau!

Op zoek naar een superleuk kraamcadeau of verjaardagscadeau? Stop uw zoektocht dan en zorg dat uw kind al op jonge leeftijd zijn of haar eigen kinderbadjasje heeft. Hoe gaaf is dat? En wat zal uw kind zich speciaal voelen in een mooie kinderbadjas met naam er op geborduurd.  We hebben buiten borduring in verschillende lettertype ook superleuke badjassen met sterrenstof! Met een vrolijke sterrenstof van ca. 5-6 cm hoog beelden wij de naam van uw kind op de kinderbadjas. Het effect is superleuk. Standaardin de borduurtool is 6 letters en dit komt ongeveer op maximaal 30 cm breed. Wenst u nu een geboortejaar of een langere tekst dan 30 cm te wensen mail dan even naar info@badjas.nl. Onze creatieve ontwerpers denken graag met u mee om alsnog uw badjas wensen te vervullen! Veelal wordt de borduring met sterrenstof geplaatst als rugborduring. Uw kind kan op deze wijze snel zijn of haar eigen kinderbadjasje terugvinden in het zwembad of waar dan ook. Leuk& handig een badjas met naam !

Badjas kinderen bestellen

U kunt nu online een mooie badjas voor uw kinderen bestellen. Badjas.nl is een overzichtelijke webwinkel met scherpe prijzen en een groot assortiment: de ideale plek dus om een verrassende badjas te bestellen! Bestel met uw kind op schoot de badjas die u samen het mooist vindt, dan zorgen wij ervoor dat die badjas geleverd wordt en uw kind er met veel plezier ik kan lopen, spelen en ravotten. Een badjas is simpelweg een onmisbaar kledingstuk voor jong en oud. De levertijd is op badjas.nl slechts 1 werkdag, met uitzondering van de badjassen met naam. Badjassen met naam heeft u na twee dagen in huis, ook supersnel.  Lees hier verder over " onmisbaar - de badjas ".

badjas kinderen