McGregor badjas

Wij zijn blij dat we dit Nederlandse label in ons badjassen-assortiment op hebben kunnen nemen. McGregor badjassen staan voor kwaliteit met een klassieke uitstraling.

badjas heren mc gregor

Sauna badjas voor heren

Alle McGregor Badjassen zijn gemaakt van 100% katoen. De badjassen zijn hierdoor uitermate geschikt als sauna badjas. Katoen heeft de eigenschap goed vocht te absoreberen en leent zich hierdoor erg voor sauna gebruik. McGregor badjassen hebben dus een hoog absorptievermogen. De badjassen van McGregor kunnen unisex voor 

& haar  worden gedragen. Het merk McGregor heeft het badtextiel ondergebracht bij het berijf Corn VANDYCK. Met hun jarenlange expertise op het gebied van badtextiel koopt u mode, comfort en kwaliteit in één. De luxe kamerjassen staan garant voor jarenlang plezier. McGregor badjassen voor heren hebben dus een hoog absorptievermogen.

badjas heren

Verschillende badjas merken bij dé nr. 1 in badjassen

Op badjas.nl kunt u uitsluitend badjassen shoppen van goede kwaliteit. U bent nu gekomen op de pagina van een luxe badjassenmerk wat in het hoogsegment valt. Ook onze betaalbare badjassen zijn van topkwaliteit en selecteren onze inkopers zorgvuldig voor onze klanten. Naast Mc Gregor vallen in hetzelfde segment ook badjasmerken als Van Dijck, Cawo & Fynn Collection. Is het de elegantie van de eenvoud en effen kleuren wat u zo aantrekt in de badjassencollectie van McGregor? Dan bieden wij online een geweldig alternatief merk: Badrock . Badrock DeLuxe is een stijlvol badjassenlabel met een velours katoenen badjassenlijn die klasse & luxe uitstraalt door de elegante glanslook aan de buitenzijde. Velours is een volwaardig katoensoort die een luxe behandeling - kortgeschoren badstof lusjes - heeft ondergaan. De velourse badjassencollectie is een unisex collectie voor hem & haar! De fraaie afwerking & luxe grote sjaalkraag zorgen voor een ultiem zachtdraagcomfort.

badjas heren

Een nieuwe badjas kopen is leuk en eenvoudig bij badjas.nl. Badjas.nl garandeert een snelle GRATIS levering, ook op zaterdag.

Waarom een badjas kopen bij badjas.nl?