Badjas jongen

Heeft uw kleine knaap voor de koude wintertijd een comfortabele badjas nodig? Of wilt u voor het volgende logeerpartijtje een stoere badjas? Jongens hebben allemaal hun eigen persoonlijkheid en smaak. Met ons ruim assortiment aan prachtige kinderbadjassen vindt u voor alle kids ongetwijfeld de perfecte badjas. Jongen of meisje, met een leeftijd van 0-16, lang of kort, via Badjas.nl kunt u kinderbadjassen bestellen in verschillende kleuren, maten en designs. Gepersonaliseerde badjassen zijn onze specialiteit; een badjas kan dus ook een uitstekend cadeau zijn. Uw zoontje, neefje of makkertje voelt zich vast een superheld of prins in zijn kleurrijke, unieke badjas. Jongens zitten lekker in hun vel met een gepersonaliseerde badjas van Badjas.nl. Maak uw ventje blij met een fantastische badjas, die ook nog lekker zacht is!

Prachtige badjas; jongens assortiment

U vindt de leukste jongens badjas voor uw kind bij Badjas.nl. Een vrolijke badjas maakt ook het jongetje vrolijk en zorgt ervoor dat hij zich steeds kan kleden in zijn favoriete motiefjes. Zijn favoriete sport, dier of tekenfilmheld ziet hij graag terug op een badjas. Jongens die een duidelijke eigen smaak hebben, kunnen samen met u een leuk design uitkiezen. Zo kan uw kind zich creatief uiten en zich extra blij voelen in de badjas. Jongen met een unieke naam of sterke persoonlijkheid? Laat met prachtig borduurwerk de naam van uw jongen aanbrengen, zodat hij trots zijn eigen badjas kan aandoen. Kiest u verder uit de vele frisse kleuren en leuke modellen, die uw jongens badjas nog unieker zullen maken. Via de webwinkel van Badjas.nl is het bestellen van badjassen hartstikke makkelijk en altijd tegen een scherpe prijs. Er zijn tevens additionele voordelen, zoals:

  • Snelle levertijden;
  • Makkelijke en veilige betaalwijze;
  • Snelle bezorging in Nederland en België;
  • Ruilen of retourneren mogelijk;
  • Cadeauverpakking mogelijk.

U creëert zelf voor uw kind een persoonlijke, unieke badjas. Jongens en meisjes zijn dolbij met een te gekke badjas van goede kwaliteit. Uw kids zijn altijd stijlvol en comfortabel gekleed in hun eigen kindvriendelijke badjas. Jongen of meisje, er is genoeg keus voor elke smaak en elk formaat. Ook volwassenen vinden een kinderdesign naar hun smaak bij ons. Alle kinderbadjassen zijn daarom ook in grotere maten verkrijgbaar. Verder is er ook een ruim assortiment aan prachtige badjassen voor volwassenen. Verras uw jongen van 0-16 jaar met een unieke badjas. Jongen van 16-100 jaar? Verwen ook uzelf en uw partner met een chique volwassen badjas van Badjas.nl!

Voetbal badjas

€ 24,95

Uni kinderbadjas

€ 19,95

Kinderbadjassen met voetballen

€ 24,95

Kinderbadjas USA

€ 29,95