Black-Friday

Tot volgend jaar!

Hier vind u nu al Black Friday-deals. Het aanbod is wisselend. Wees er snel bij want op = op!

Maar liefst 10 dagen (van 17 november tot 27 november) kunt u profiteren van waanzinnige aanbiedingen, leuke acties en oplopende kortingen tot maar liefst 60%. En zoals u van badjas.nl gewend bent wordt alles netjes, snel & GRATIS bezorgd!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Voor degene die nog niet bekend zijn met deze online feestdag met hoge kortingen: noteer 24 november 2023 maar alvast in uw agenda! Black Friday is ontstaan in Amerika en verwijst eigenlijk naar de grote verkeersdrukte op de snelwegen. Winkeliers in de V.S. wilde veel klanten trekken tegen de kerstperiode en om dat te realiseren gaven zij op deze dag na Thanksgiving grote kortingen op hun assortiment. Dat zorgde voor lange rijen in de winkelstraten en het verkeer liep letterlijk vast. U kunt alleen op Black Friday, de dag na Thanksgiving, aanspraak maken op de hoge kortingen.

Ook online is Black Friday op grote schaal actief en u kunt profiteren van mega shoppingdeals. De grote online retailers als Mediamarkt en bol.com zijn hier jaren geleden mee begonnen en inmiddels heeft Nederland al heel wat online webwinkels die volgen. Badjas.nl doet, als dé online aanbieder in badjassen, natuurlijk ook mee!

Op Black Friday een badjas shoppen

Een badjas gaat gemiddeld acht jaar lang mee, maar in de praktijk is een badjas in de garderobe een ondergeschoven kindje. Wie ziet u nu in uw verwassen badjas? Ehm.. uw kinderen, de pizzabezorger, onverwachtse visite, uw nieuwe vlam en wat dacht u van uw eigen partner? Een comfortabel & stijlvolle badjas is wel degelijk een mooie aanvulling in uw kledingkast.

En waar u deze kan kopen? Op badjas.nl natuurlijk!

Het is natuurlijk bij Sinterklaas en Kerst, dus dit is de perfecte timing voor een nieuwe badjas als prachtig cadeau. Ook een kinderbadjas is het perfecte Sinterklaas of Kerstcadeau. Een badjas is leuk voor jong en oud!

En u bent een dief van uw eigen portemonnee als u geen gebruik maakt van de hoge kortingen.

De 5 tips voor Black Friday

Tip 1.     Shop enkel artikelen die u ook echt gaat gebruiken

Mocht u bij uw favoriete online winkels helemaal worden overladen door grote kortingen, pas dan op! Door gretig te zijn omdat producten sterk zijn afgeprijsd kan het nog wel eens zo aflopen dat u nog meer kwijt bent op Black Friday dan gebudgetteerd. En u heeft natuurlijk liever dat éne product (of aantal producten) met korting dan tien producten die u misschien nimmer draagt!

Tip 2.     Ga op onderzoek uit

Dat veel winkels, zowel fysiek in de winkelstraten als online, sjoemelen met kortingsaanbiedingen is een feit. Laat uw niet misleiden en check bij de concurrerende online aanbieders tegen welke prijs zij een bepaald product aanbieden. Is het een échte korting of is het ‘van heel duur naar duur’. Even surfen kan u geld en irritatie besparen.

Tip 3.     Volg social media

Volg de shoppingdeals van uw favoriete online webwinkels via Facebook of Instagram. Zo blijft u op de hoogte van de kortingen op Black Friday. Sommigen promoten de Black Friday acties al een aantal dagen eerder, zo bent u er op tijd bij!

Tip 4.     Maak alvast een verlanglijstje

Om niet in de verleiding te komen is het zinvol om gericht te werk te gaan. Maak een verlanglijstje en beperk uw aankopen enkel tot wat op het lijstje staat. Zo voorkomt u miskopen en een lege knip!

Tip 5.     Neem ontspannen de tijd voor Black Friday

Hoe leuk is het om supergave artikelen te scoren en dat te doen met een warme kop thee, gewoon vanaf de bank! U bent scherper & het is simpelweg leuker om u relaxed te verlekkeren aan uw nieuwe aankopen die snel op de mat zullen liggen.

Wij hebben er zin in. U ook?

Aanbiedingen & acties zijn wisselend en op = op. Om het u en ons wat makkelijker te maken gaan we dit jaar een week knallen met aanbiedingen, kortingen en acties. We trappen af op 17 november en sluiten deze waanzinnige week op Cybermonday 27 november.

Black Friday aanbiedingen (acties & aanbod zijn wisselend) 

Aanbiedingen worden live gezet op Black Friday!

Klik hier voor badjas-aanbiedingen.

Veel shopplezier!

Veelgestelde vragen

Wat betekent Black Friday voor de klanten van badjas.nl?

Black Friday staat voor hoge kortingen en uiteraard kunnen wij als dé online aanbieder in badjassen niet achterblijven. Shop de leukste kinder-, heren- & damesbadjassen met de hoogste kortingen. Komt u ons magazijn leegplunderen?

Hoe hoog zijn de badjas kortingen op Black Friday?

De megakortingen op onze badjassencollectie kunnen oplopen tot maar liefst 60%. Shop prachtige badjassen van prestigieuze labels voor een zacht prijsje.

Welke dagen zijn de Black Friday aanbiedingen geldig?

Op badjas.nl pakken we groots uit! De Black Friday acties zijn geldig van vrijdag 17 november tot dinsdag 27 november. Uiteraard geldt voor al deze artikelen: GRATIS verzending.

Zijn er ook leuke acties op badjas.nl rond Black Friday?

Ja, naast onze hoge kortingen hebben we ook nog leuke acties voor onze klanten in petto! Houd onze webwinkel én onze Facebookpagina goed in de gaten voor de leukste acties rond Black Friday!

Kan ik mijn aankoop ruilen of retourneren na de feestdagen?

In verband met de feestdagen hebben wij onze ruil- & retourtermijn gewijzigd van 30 dagen naar 45 dagen.