Haren krullen met een badjas lint?

Een badjas is uiteraard om te dragen tijdens ontspannen momenten, thuis of in de sauna. Echter volgen wij bij badjas.nl altijd alle modetrends en dus ook de hippe kapsels van tegenwoordig. Wellicht heeft u via Social media al meegekregen dat dames & girls hun haren prachtig krullen met de ‘hot without heat’ methode. Dat is een wijze om uw lange lokken te krullen zonder hitte van een apparaat. Dat kunt u niet alleen met de haarrollers-kit die daarvoor bestemd is, maar we vroegen ons af of u hier ook uw badjas lint/ceintuur voor gebruiken? Helaas, dit werkt niet. Het testpanel heeft het voor ons uitgetest na het zien van de rages op Tiktok. Uiteraard kunt u bij ons de verschillende badjas ceintuurs wel los bestellen.

 

Hot without heat zonder de deur uit te gaan

Hoe leuk is het als uw nieuwe aankoop niet alleen fijn is om te dragen, maar u tijdens een relaxavond ook uw haar kunt fatsoeneren met de nieuwe rage. Zo kunt u uw look naar een hoger niveau tillen vanuit de chillmodus en is een hippe look de volgende dag gegarandeerd. U kunt de losse badjas ceintuurs vinden in de categorie 'accessoires'.

 

De leukste damesbadjassen op badjas.nl

Ook als u op zoek bent naar een badjas voor een fashionista bent u bij ons aan het goede adres. Of u nu op zoek bent naar een elegante satijnen kimono of een luxe badjas in een trendy kleurtje: wij hebben het allemaal op badjas.nl. Satin-Luxury, Relax Company, Badrock & Cawo zijn merken die erg geliefd zijn binnen onze geliefde damesbadjassen collectie.