Hoe badjas zacht houden?

Als u uw nieuwe aanwinst binnen heeft, wilt u deze natuurlijk zo lang mogelijk zacht en mooi houden. Voor het behoud van uw badjas raden wij u aan om uw badjas niet te heet wassen. Hierdoor verliest een badjas – net als een handdoek – namelijk de vezels en zal hierdoor minder zacht aanvoelen. Houdt u daarom aan de wasvoorschriften, dan blijft uw badjas langere tijd zijdezacht.

Hoe behandel ik mijn badjas

Als u een fleecebadjas of katoenen badjas heeft kunt u uw badjas wassen op 40 graden met vloeibaar wasmiddel. Hierna kunt u uw fleecebadjas op lage temperatuur drogen in de droger. In tegenstelling tot katoenen badjassen kunnen fleecebadjassen in de droger. Badjassen van katoen (lees: badstof, velours of bamboe) krimpen in de droger. Wij raden dan ook aan om deze te drogen op een droogrek. 

 

Grote collectie badjassen voor dames, heren & kinderen

Op badjas.nl shopt u een grote collectie badjassen voor kinderen, dames en heren. Als u uw jas voornamelijk thuis gaat dragen is een fleecebadjas de juiste keuze. Het welbehagen van een fleecebadjas is eigenlijk met geen enkele stof te vergelijken. Katoenen badjassen nemen goed vocht op en hebben een sneldrogend effect. Ideaal voor na de zwemles, het douchen of in de sauna. Katoenen badjassen zijn eigenlijk multifunctioneel, want deze kunt u op ieder moment van de dag dragen.

 

Voor wie Soorten Materialen Populaire kleuren
Dames badjassen Sauna badjassen Badstof badjassen Witte badjassen
Heren badjassen Kimono's Katoenen badjassen Zwarte badjassen
Kinderbadjassen Badjassen met capuchon Fleece badjassen Roze badjassen
Jongens badjassen Badjassen met rits Velours badjassen Grijze badjassen
Meisjes badjassen Korte badjassen   Blauwe badjassen
Baby badjassen Lange badjassen   Groene badjassen
      Rode badjassen
      Paarse badjassen