Hoe draag je een badjas?

Een badjas is een kledingstuk die u draagt tijdens ontspannen momenten. Deze draagt u na het opstaan, in de sauna of tijdens het tv kijken, Netflixen, gamen of cocoonen. Onder een badjas hoeft u niet per sè niet iets te dragen. Als u het prettig vindt kunt u uw lingerie, hemdje of pyjama ook onder uw badjas dragen. Op de camping of een zonnig vakantieoord is het ook fijn om een luchtige, dunne badjas mee te nemen. Heerlijk om even om u heen te slaan na het zwemmen of als u over de camping loopt. U shopt op badjas.nl een rijke collectie badjassen in verschillende materialen, modellen & dessins.


Badjas voor sauna

Een sauna badjas dient van katoen te zijn omdat u zich tijdens een dagje sauna in een vochtige - en warme omgeving bevindt. Het is evident dat u een badjas nodig heeft die goed ventileert en vocht ook echt absorbeert. Dat doet katoen, met een katoenen badjas zit u zowel in de sauna als thuis helemaal goed. Er zijn verschillende soorten katoen en vrijwel alle soorten zijn geschikt. Wij bieden online saunabadjassen in de volgende katoensoorten: badstof katoen, velours katoen & wafel katoen. Badstof katoen - wat de meest populaire soort is - is badstof zacht en erg geliefd onder onze klanten. Onze velours badjassen hebben een badstof binnenzijde , maar de buitenkant is van velours. Velours is kort geschoren katoen en geeft een luxe uitstraling aan uw saunabadjas. Bent u op zoek naar een sauna badjas van hoogwaardige kwaliteit met een stijlvolle uitstraling én een betaalbare prijs? Kijk dan eens naar onze BadrockDeluxe badjassen, die alles hebben wat u van een sauna badjas mag verwachten!

hamam-badjas-sauna


Heren- & damesbadjassen voor iedere gelegenheid

Binnen ons veelzijdige aanbod shopt u kinder-, heren- & damesbadjassen voor iedere gelegenheid. Wij maken het onze klanten graag zo makkelijk mogelijk. Via het eenvoudige filtermenu kunt u zo de gewenste eigenschappen filteren van uw perfecte badjas bijv. badjas met capuchon, rits, kort, lang etc. Binnen een paar klikken is uw badjas besteld en morgen bent u al gewenteld in de zachtheid die u verdient!

Voor wieSoortenMaterialenPopulaire kleuren
Dames badjassen Sauna badjassen Badstof badjassen Witte badjassen
Heren badjassen Kimono's Katoenen badjassen Zwarte badjassen
Kinderbadjassen Badjassen met capuchon Fleece badjassen Roze badjassen
Jongens badjassen Badjassen met rits Velours badjassen Grijze badjassen
Meisjes badjassen Korte badjassen Blauwe badjassen
Baby badjassen Lange badjassen Groene badjassen
Rode badjassen
Paarse badjassen