Hoe hoort een badjas te zitten?

Bij badjas.nl krijgen wij vaak vragen over maatvoeringen. Op iedere productpagina hebben wij een uitvoerige maattabel toegevoegd. Daar kunt u bij veel badjassen de afmetingen m.b.t. mouwlengte, schouderbreedte, omvang en lengte van de badjas vinden. Ook plaatsen wij er vaak de confectiematen bij, dit zodat u de badjas shopt met de goede pasvorm. Een badjas is een kledingstuk wat best iets ruim mag zitten. Echter zijn er ook dames die willen dat de badjas goed aansluit en hun vrouwelijke vormen accentueert. Het is maar net wanneer u de badjas wilt dragen en wat u zelf prettig vindt. Gemiddeld genomen is ons advies om een badjas te shoppen die overeenkomt met uw confectiemaat, dan sluit de badjas aan maar heeft wel een goede, ruime overlap. Dan sluit de badjas ook goed en valt deze niet open als u gaat zitten. Twijfelt u over de juiste maat, bel of mail ons. Onze vriendelijke badjasspecialisten helpen u graag bij de goede productkeuze!

De juiste pasvorm van een badjas

Een badjas is een ontspannen kledingstuk dus is het essentieel dat de badjas de juiste pasvorm heeft. Een badjas die comfortabel zit maken uw ontspannen momenten nog prettiger. Onze unisex badjassen zijn geschikt voor dames & heren. Ons advies is voor dames die een unisex badjas willen kopen om een maatje kleiner te bestellen. Dat heeft te maken het rechte rugpand, omdat de badjas ook voor mannen is. Dames hebben veelal een slankere taille, dat is de reden. 

Badjassen in alle soorten en maten

Op badjas.nl shopt u dames- & herenbadjassen in verschillende modellen en kleuren. Van budget tot luxe. Ook bieden wij onze prachtige badjassen collecties aan in een brede maatboog, van XS t/m 10XL. Wij hebben badjassen voor iedereen!

U shopt bij ons prachtige damesbadjassen & herenbadjassen van katoen en fleece.