Hoe vaak moet je een badjas wassen?

Een badjas dient u uiteraard ook regelmatig te wassen. Hoe vaak hangt af van hoelang u de badjas dagelijks draagt. Als u uw badjas enkel draagt na het opstaan en douchen raden wij aan om uw badjas om de zes á zeven dagen te wassen. Als u het heerlijk vindt om halve dagen in uw badjas te lopen is het hygiënischer om uw badjas om de drie dagen een frisse wasbeurt te geven. Een fleecebadjas kunt u op 40 graden wassen en een katoenen badjas adviseren wij te wassen op 30 graden. Zo geniet u zolang mogelijk van uw mooie badjas.

Zo blijft jouw badjas het langste mooi

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw badjas is het raadzaam om de badjas binnenste buiten in de wasmachine te doen. Het is een goed idee om de badjas te wassen met vloeibaar wasmiddel, dit komt de badjas ten goede. Vanzelfsprekend wast u een witte badjas met wasmiddel voor de witte was. Als u heeft gekozen voor een badjas in een lichte kleur, was deze dan met een wasmiddel voor de gekleurde was. Donkere en zwarte badjassen dient u echt met wasmiddel voor donkere of zwarte was te wassen. Tevens is het belangrijk dat u de badjas na de wasbeurt uit de wasmachine haalt, een natte badjas in de wasmachine laten zitten is geen goed idee. U kunt uw heren- of damesbadjas buiten de droger drogen of in de droogtrommel. Let er op dat u de badjas in het laatste geval wel op lage temperatuur droogt. Met deze tips kunt u jarenlang genieten van uw nieuwe aankoop. Relaxen maar!

Geniet van onze zachte badjassen

In deze tijden zijn we massaal vaker aan huis gekluisterd. Uitstapjes hebben plaats gemaakt voor cocoonen op de bank. Dan is een zachte badjas het perfecte kledingstuk. Alle badjassen in onze uitgebreide webwinkel zijn van zachte kwaliteit. Als u op zoek bent naar een hele warme, comfortabele badjas met een ultiem zacht draagcomfort: Ga dan voor een zachte fleecebadjas. Heerlijk om thuis te dragen tijdens uw relaxmomenten.