hoeveel-stof-voor-een-badjas

Welkom op badjas.nl. Ontdek de veelzijdige collectie badjassen voor dames & heren. Wij bieden onze klanten niet alleen diversiteit op het gebied van kleuren, merken & dessins. Ook heeft u keuze uit een lange of korte badjas en is er verschil in het gewicht van de badjas (grammage). U ziet dit allemaal op de productpagina per product. Wij informeren onze klanten zo goed mogelijk over ons productaanbod. Ook staat onze vriendelijke klantenservice altijd voor u klaar.

sterren-badjas

Lange of korte damesbadjas?

Wij bieden u dan ook diversiteit als het om de lengte van de badjas gaat.  Het is maar net waar u zich prettig in voelt en welk seizoen het is. Of u voor een korte of  lange badjas kiest hangt ook samen met het doel waar u de badjas voor gaat gebruiken. Heeft u bijvoorbeeld een romantisch avondje gepland met uw geliefde? Dan is een korte badjas waar u uw bruine benen in kunt showen een spannende keuze. Mocht u voor de winterperiode een heel warme & comfortabele fleecebadjas wensen, dan raden wij aan te kiezen voor een lange badjas. Deze bedekt uw lichaam immers maximaal en heerlijk om helemaal in weg te kruipen. Ook verkopen wij veel korte katoenen badjassen die veel op reis worden gedragen. Onze lichte & korte badjassen nemen weinig ruimte in beslag in de koffer. Ideaal op een zonnige bestemming. Gebruik ons eenvoudige filtermenu om alle korte- & lange badjassen uit te lichten en maak uw keuze.

luxe-damesbadjas

Dikke badjassen voor de winter online kopen?

Een  dikke badjas draagt u natuurlijk op momenten dat u behoefte heeft aan behaaglijkheid. Na het opstaan op een koude ochtend of tijdens uw relaxmomenten is er niets fijner dan te worden geknuffeld door een schaap. Zo voelt het namelijk als u zich wentelt in één van onze dikke badjasmodellen van topkwaliteit. Tijdens de winterperiode is één van onze dikke badjassen uw metgezel. Onder ‘dikke’ badjassen verstaan wij badjassen van fleece met een hoog grammage. Ook onze luxe flanel fleece badjassen met sherpavoering classificeren wij onder dikke badjassen. Keuze genoeg als het om dikke badjassen voor de winter!Voor wieSoortenMaterialenPopulaire kleuren
Dames badjassen Sauna badjassen Badstof badjassen Witte badjassen
Heren badjassen Kimono's Katoenen badjassen Zwarte badjassen
Kinderbadjassen Badjassen met capuchon Fleece badjassen Roze badjassen
Jongens badjassen Badjassen met rits Velours badjassen Grijze badjassen
Meisjes badjassen Korte badjassen Blauwe badjassen
Baby badjassen Lange badjassen Groene badjassen
Rode badjassen
Paarse badjassen