Ik word opgenomen in het ziekenhuis, welke badjas kan ik meenemen?

Badjassen kunt u dragen voor verschillende gelegenheden en op verschillende momenten van de dag. Afhankelijk waar u de badjas voor wilt gebruiken geven wij advies als het om het materiaalsoort gaat. Zo dient een saunabadjas van katoen te zijn in verband met de hoge absorptiegraad. Een badjas om in te gamen of chillen is het fijnst als deze van zacht fleece gemaakt is. Mocht u onverhoopt in het ziekenhuis belanden – wat zeer vervelend is – is het materiaalsoort niet zo essentieel. Als u een koukleum bent en graag een zacht draagcomfort wenst is een fleecebadjas de goede keuze. Als u zich in het ziekenhuis heeft gedoucht en lastig kunt afdrogen is een badstof of velours badjas een geweldige keuze. Deze hebben een sneldrogend effect en dat is zeer handig na het douchen. Kortom, het is meer een persoonlijke voorkeur. Op onze satijnen badjassen na zijn vrijwel alle badjassen geschikt om te dragen tijdens een ziekenhuisopname.

Comfortabele badjas

Het comfort van een dames- of herenbadjas is belangrijk. Immers draagt u een badjas op de meest ontspannen momenten van de dag. Comfort hangt volgens ons samen met zachte materialen, een goede pasvorm en het feit dat deze warmte biedt. Of u nu op zoek bent naar een saunabadjas, zomerbadjas, winterbadjas of een badjas voor thuis: wij hebben het allemaal voor u op badjas.nl. Een comfy badjas met capuchon zorgt er ook nog eens voor dat uw hoofd en nek goed warm blijft. Als u echt een dikke badjas wilt shoppen voor een zeer warm draagcomfort adviseren wij u een sherpa fleecebadjas of een snuggie. Onze Badrock snuggies & sherpa fleecebadjassen bieden een warm en behaaglijk draagcomfort tijdens uw relaxmomenten. De binnenzijde van de sherpabadjassen en snuggies zijn luxe gevoerd met sherpa fleece. Dat lijk wol, maar kriebelt daarentegen niet op de huid. Onze gave snuggies met panterprint, sterren of effen kleuren zijn ook aan de buitenzijde van fleece en aan de binnenkant van zacht teddystof. Heerlijk om helemaal in te verdwijnen tijdens het Netflixen, gamen, chillen, tv kijken of het lezen van een boek. Aan de voorzijde van onze huggle hoodies zit een gigantisch voorvak waar u uw handen ook nog in kunt warm. Relaxen maar!

Investeer in een goede badjas

Een badjas is het meest ontspannen kledingstuk uit uw garderobe. Daarnaast is de gemiddelde levensduur van een badjas ongeveer acht jaar, dus het investeren waard. Op badjas.nl shopt u kinder-, heren- & damesbadjassen in verschillende prijssegmenten en van verschillende toonaangevende merken. Middels onze eenvoudige filters navigeert gemakkelijk naar de badjas die voldoet aan uw wensen. Een badjas van goede kwaliteit is de investering waard, omdat u deze dagelijks draagt. Bij sommige badjassen is het zelfs zo dat het voelt alsof u wordt geknuffeld door een schaap. Verwen uzelf met een goede badjas waar u elke dag van kunt genieten. Gewoon omdat u het waard bent!

Voor wieSoortenMaterialenPopulaire kleuren
Dames badjassen Sauna badjassen Badstof badjassen Witte badjassen
Heren badjassen Kimono's Katoenen badjassen Zwarte badjassen
Kinderbadjassen Badjassen met capuchon Fleece badjassen Roze badjassen
Jongens badjassen Badjassen met rits Velours badjassen Grijze badjassen
Meisjes badjassen Korte badjassen Blauwe badjassen
Baby badjassen Lange badjassen Groene badjassen
Rode badjassen
Paarse badjassen