Is een baby badjas handig?

Een schattig pasgeboren baby’tje gunt u natuurlijk warmte & comfort op ieder moment van de dag. Ook na een heerlijke badsessie is het fijn om uw kleintje te wentelen in een comfy baby badjasje. Een katoenen badstof baby badjasje is zeker handig wegens de fijne eigenschappen van katoen. Katoen heeft namelijk een sneldrogend effect en dat is ideaal om uw baby’tje in te wikkelen. Zo droogt u makkelijk het lijfje van uw kleine telg. Daarnaast ademt katoen goed, dat is fijn zodat het lijfje op goede temperatuur blijft. Ook is een badstof baby badjasje heerlijk om snel even aan te trekken na een middagdutje bijvoorbeeld.

Verschillende soorten baby badjassen

Op badjas.nl shopt u baby badjasjes in diverse modellen en uitvoeringen. Vrijwel alle baby badjassen zijn overigens gemaakt van katoen en niet van fleece. Zo hebben we van het label ‘Badrock Baby’ twee baby collecties. De badstof baby badjassen maken indruk met het verfijnde ontwerp met biesjes rondom de capuchon en aan de onderzijde van de badjas. Deze zijn leverbaar in schattige pastelkleurtjes. De capuchon houdt het nekje en hoofdje van uw kind lekker warm. Van hetzelfde merk hebben we ook luxe ogende baby badjasjes van velours-katoen. Deze zijn aan de binnenzijde wel vervaardigd uit zacht badstof. De buitenzijde maakt indruk door de luxueuze glanslook. Dit ontstaat door de extra behandeling die het badstof heeft ondergaan. Feitelijk is velours kort geschoren badstof-katoen. Deze superschattige badjasmodellen zijn ook voorzien van royale capuchon. De velours baby badjasjes zijn juist weer leverbaar in felle kleurtjes.

Wanneer is een kinderbadjas fijn?

Een kinderbadjas is fijn om te dragen voor uw kleintje als deze de warmte & het comfort biedt wat hij of zij verdient. Daarom zijn onze kinderbadjassen & baby badjassen vervaardigt uit zachte materialen. Lekker zacht voor het tere huidje van uw kind. Ook is het belangrijk dat een kinderbadjasje functioneel is. Na een warm badje of na de zwemles is het belangrijk dat de badjas goed vocht opneemt. Een baby- of kinderbadjas van katoen is onmisbaar in de garderobe van uw nieuwe kroost. Keuze genoeg op badjas.nl!

Op badjas.nl bestelt u ook superleuke baby badjassen met naam.

Voor wieSoortenMaterialenPopulaire kleuren
Dames badjassen Sauna badjassen Badstof badjassen Witte badjassen
Heren badjassen Kimono's Katoenen badjassen Zwarte badjassen
Kinderbadjassen Badjassen met capuchon Fleece badjassen Roze badjassen
Jongens badjassen Badjassen met rits Velours badjassen Grijze badjassen
Meisjes badjassen Korte badjassen Blauwe badjassen
Baby badjassen Lange badjassen Groene badjassen
Rode badjassen
Paarse badjassen