Is een badjas fijn om mee te nemen op vakantie?

Ook tijdens een vakantie op een zonnige bestemming is het heerlijk om na het ontwaken een dunne damesbadjas mee te nemen. Ook tijdens een zwoele zomeravond op het balkon van uw appartement is een satijnen badjas of kimono heerlijk om te dragen. Zo hebben wij trendy satijnen badjassen & kimono’s van het luxueuze label ‘Satin-Luxury’. Een korte satijnen kimono in effen kleuren staat elegant en is slankmakend. Welke vrouw wil dit nu niet? Ook hebben we lange satijnen badjassen met hippe dessins van vogels, veren of vogels. Zo kunt u shinen op de boulevard in uw nieuwe Ibiza summerlook. Ook van het mooie label ‘Pastunette’ hebben we dunne katoenen damesbadjassen in prachtige olijfkleur en geel.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

Ruimte in je koffer besparen met de juiste badjas

Als u nu echt ruimte wilt besparen in uw koffer hebben wij de volgende badjassen tips. Bekijk bijvoorbeeld eens onze dunne wafelbadjassen in effen kleuren. Deze badjassen zijn dun, dragen licht, maar zijn wel van goede kwaliteit. Ook hebben wij lichtgewicht badjassen voor dames met handige ritssluiting. Deze zijn dunner dan een ‘standaard’ model, maar ideaal om te dragen op een zonnige bestemming. De satijnen kimono’s van Satin-Luxury nemen vanzelfsprekend ook weinig ruimte in beslag in uw koffer. Laat u verrassen door onze collectie dunne zomerbadjassen voor dames & heren. Fijne reis!

Luchtige of warme badjas mee op vakantie

Als u op vakantie gaat naar een zonnige bestemming is het prettig om een luchtige lichtgewicht badjas voor dames mee te nemen. Hierboven hebben we wat zinvolle lichte badjassen uitgelicht welke u via de makkelijke filters eenvoudig bereikt. Als u op wintervakantie gaat of naar een koude bestemming is een comfy warme badjas een slim idee. Een voorbeeld van een zeer warme & comfy badjas op badjas.nl zijn onze sherpa fleecebadjassen met luxe voering. De buitenzijde van onze sherpa badjassen zijn gemaakt van zacht flanel fleece en de binnenkant is luxe gevoerd met sherpa fleece. Dat voelt als wol en heeft een hippe roomwitte kleur, maar kriebelt niet. Van dezelfde materialen shopt u ook eenvoudig op badjas.nl snuggies. Snuggies zijn heerlijk om helemaal in te verdwijnen na een intensief dagje skiën. De oversized snuggies zijn onesize en passen mensen met een confectiemaat XS t/m XXL. Enjoy your holiday!

Voor wieSoortenMaterialenPopulaire kleuren
Dames badjassen Sauna badjassen Badstof badjassen Witte badjassen
Heren badjassen Kimono's Katoenen badjassen Zwarte badjassen
Kinderbadjassen Badjassen met capuchon Fleece badjassen Roze badjassen
Jongens badjassen Badjassen met rits Velours badjassen Grijze badjassen
Meisjes badjassen Korte badjassen Blauwe badjassen
Baby badjassen Lange badjassen Groene badjassen
Rode badjassen
Paarse badjassen