Is een dames of heren badjas een leuk cadeau?

Het antwoord op deze vraag is volmondig ‘ja’! Het leuke van het geven van een badjas cadeau is dat een badjas lang mee gaat. Zo heeft uw dierbare, de ontvanger, lang plezier van uw geschenk. En een badjas wordt natuurlijk elke dag gedragen. Feitelijk zal de ontvanger zich dagelijks herinneren aan uw bijzondere band. Ontdek onze veelzijdige collectie  heren - &  damesbadjassen van toonaangevende merken. Als dé online specialist in het borduren van badjassen &  peignor kunt u er ook voor kiezen voor een badjas met naam als cadeau te geven. Keuze genoeg!

satijnen-kimono-met-naam-borduren

Uniek cadeau voor iedereen

Niet alleen voor heren en dames, maar ook kids worden blij van een knuffelzachte badjas voor hun verjaardag. Kinderen zijn gek op spullen en fashion met hun eigen naam er op. In de categorie ‘badjas met naam’ heeft u alle kinder-, heren- & damesbadjassen op een rij welke u kunt laten voorzien van borduring. Als u een bruiloft heeft is het bijvoorbeeld leuk om een witte satijnen kimono met naam van de bruid te bestellen. Als u op zoek bent naar een badjas kerst cadeau, bekijk dan eens onze sherpa fleece badjassen met luxe voering. Heerlijk voor de koudere dagen. Ook worden er ook vaak badjassen als kraamcadeau besteld. Neem bijvoorbeeld onze lichtblauwe badjassen van zacht fleece. Relax Company is een betaalbaar badjassenlabel die bekend staat om zijdezachte  fleecebadjassen die zich uitstekend lenen voor personalisering. De meest functionele badjassen zijn badjassen van katoen.

badjas-cadeau-met-naam-online-bestellen

Badjas personaliseren

Een  badjas met naam of leuke tekst is dus een prachtig geschenk voor vrijwel iedere gelegenheid. Het online bestellen van een gepersonaliseerde badjas op badjas.nl werkt heel eenvoudig. Wij hebben onze uitgebreide webwinkel eenvoudig voor u ingericht. Om het u makkelijk te maken kunt u uw badjas met naam eenvoudig online bestellen met behulp van onze borduurtool. U kunt hier aangeven welke kleur u het borduursel wenst en in welk lettertype. U heeft de keuze uit hippe borduurkleurtjes als neon, zilver & goud. Als u hulp nodig heeft bij uw productkeuze, bel of mail ons dan gerust. Onze vriendelijke badjasspecialisten nemen graag de tijd voor u en helpen u graag bij het vinden van dé perfecte badjas.

kinderbadjas-met-naam-online-kopen

Voor wieSoortenMaterialenPopulaire kleuren
Dames badjassen Sauna badjassen Badstof badjassen Witte badjassen
Heren badjassen Kimono's Katoenen badjassen Zwarte badjassen
Kinderbadjassen Badjassen met capuchon Fleece badjassen Roze badjassen
Jongens badjassen Badjassen met rits Velours badjassen Grijze badjassen
Meisjes badjassen Korte badjassen Blauwe badjassen
Baby badjassen Lange badjassen Groene badjassen
Rode badjassen
Paarse badjassen