Kan een badjas in de wasmachine?

Vrijwel alle badjassen die wij online aanbieden zijn geschikt voor de wasmachine. Het is wel belangrijk dat u goed kijkt uit welk materiaal uw badjas is vervaardigd. Het is raadzaam om een fleecebadjas te wassen op 40 graden en een katoenen badjas op 30 graden. Het gebruik van wasverzachter of bleekmiddelen zal schade toebrengen aan uw badjas.

badjas wasvoorschrift

Wasvoorschrift fleecebadjas

Wij bieden u in onze uitgebreide webwinkel meerdere soorten fleecebadjassen . Dit zijn heren- & damesbadjassen van flanel fleece, polar fleece en coral fleece. Alle drie de soorten fleecebadjassen kunnen in de wasmachine. Op een temperatuur van maximaal 40 graden. Meet uw wasmiddel zorgvuldig af. Ons advies is om na de zorgvuldige wasbeurt de fleecebadjas de badjas buiten de droger te drogen. Dit voor het behoud van uw badjas. Om beschadiging van de vezels te voorkomen kunt u de fleecebadjas enkel op lage temperatuur strijken.

fleecebadjassen Relax Company

Hoe was ik een katoenen badjas?

Ook katoenen badjassen bieden wij u in verschillende soorten katoen. U shopt op badjas.nl eenvoudig online badjassen van badstof -katoen, velours-katoen, bamboe-katoen & wafel-katoen. Wij raden u aan om uw katoenen badjas te wassen op maximaal op 30 graden. Dit om de kwaliteit en de pasvorm van uw badjas te houden. Ook in dit geval is het raadzaam om uw wasmiddel goed af te meten en geen bleekmiddelen of wasverzachter te gebruiken. U kunt een katoenen badjas op lage temperatuur drogen in de droger. Toch blijft u badjas het mooist als u deze buiten de droger droogt. Om beschadiging van de katoenen vezels te voorkomen kunt u de katoenen badjas enkel op lage temperatuur strijken.

katoenen badjassen Badrock