Kan ik een badjas in de zomer dragen?

Het antwoord is volmondig ‘ja’. Badjassen zijn er in verschillende materialen & modellen. Onder de categorie zomerbadjassen kunt u alle dunne en korte badjassen op een rij zien. Zo heeft u de keuze uit dunne badjassen van wafelkatoen die zijn voorzien van een modern ruitpatroon. Deze zijn gemaakt van luchtig katoen die goed vocht opnemen mocht u gaan transpireren. Ook is de wafelbadjas een stuk dunner dan een gemiddelde badjas van badstof-katoen bijvoorbeeld. Ook bieden wij een vlotte reeks korte zomerbadjassen die ook dun en soepel om uw lichaam vallen. Deze shopt u in allemaal trendy kleurtjes en zijn voorzien van modieuze capuchon. Heerlijk om thuis te dragen tijdens een zomerse dag in en om het huis. Ook kunt u de zomerbadjascollectie in zeven kleurtjes dragen tijdens een stranddagje boven uw bikini. Heeft u een reisje gepland naar een zonnige vakantiebestemming? Dan zijn de wafelbadjassen en dunne zomerbadjassen van badjas.nl een geweldig idee om mee te nemen. Deze dragen heerlijk luchtig, staan leuk en nemen ook nog eens weinig ruimte in beslag in uw koffer. Laat de zomer maar komen!

 

Zomerbadjas van satijn of katoen kopen bij badjas.nl

Badjas.nl is dé grootste online aanbieder van de Benelux. Laat u verrassen door de grote collectie zomerbadjassen van katoen of satijn. Naast de luchtige zomerbadjassen van katoen kunt u bij ons ook terecht voor een elegante satijnen badjas of kimono van Satin-Luxury. Satin-Luxury is hét merk als u op zoek bent naar een luchtige, spannende kimono waarin u zich op en top vrouw voelt.

Dunne zomerbadjas voor dames & heren

Op badjas.nl shopt u eenvoudig dunne zomerbadjassen voor dames & heren. De dunne badjassen van wafelkatoen zijn unisex en kunnen worden gedragen door dames & heren. Mocht u kiezen voor een soepelvallende wafelbadjas van Badrock, adviseren wij dames een maatje meer te bestellen. Voor dames valt de badjas namelijk iets groter. De wafelbadjas is leverbaar in verschillende basic kleuren voor heren. Heren kunnen een wafelbadjas kopen in dezelfde maat als hun reguliere confectiemaat.

Lees hier een leuk blog over de campingavonturen in een badjas!

 

Zomer badjassen Zomerbadjassen dames Materialen Populaire kleuren
Zomer badjassen Korte dames badjassen Badstof badjassen Witte badjassen
Wafel badjassen Katoenen dames badjassen Katoenen badjassen Zwarte badjassen
Dunne badjassen Kimono dames badjassen Fleece badjassen Roze badjassen
Korte badjassen Korte badjassen Velours badjassen Grijze badjassen
Katoenen badjassen     Blauwe badjassen
    Groene badjassen
      Rode badjassen
      Paarse badjassen