Kan ik een badjas met borduring retour sturen?

Helaas kan een badjas met borduring niet geretourneerd worden, omdat een gepersonaliseerde badjas persoonlijk is. We kunnen deze hierna niet meer verkopen aan een ander persoon. De subtiel geborduurde initialen of symbolen voegen een persoonlijke touch toe die verder reikt dan de stof zelf. Een heren- of damesbadjas zonder borduring kunt u wel retourneren. Na ontvangst maken we de gelden dezelfde dag aan u terug over.

 

Gepersonaliseerde badjas online kopen bij badjas.nl

Een badjas met een verfijnde borduring is meer dan zomaar een kledingstuk; het is een persoonlijk statement, een tastbare expressie van individualiteit. In de wereld van loungewear, biedt zo'n badjas een unieke mogelijkheid om comfort te combineren met een vleugje eigenheid. Wij hebben voor onze klanten een makkelijke borduurtool ontwikkeld, waarmee uw badjas met borduring binnen een paar klikken mee is besteld. U heeft de keuze uit verschillende lettertypen en moderne kleurtjes borduurgaren, ook neonkleuren, zilver en goud.

Geef een badjas met borduring cadeau!

Met onze ontwerptool stelt u een badjas samen in uw eigen stijl. U kunt kiezen voor een naam borduring, datums of een leuke tekst. Een gepersonaliseerde badjas is een leuk cadeau om weg te geven voor een verjaardag, Sinterklaas, Kerst, bruiloft of een andere speciale gelegenheid. De levertijd van een badjas met naam of tekst is slechts één werkdag langer dan een badjas zonder borduring. Als u vragen heeft betreft uw productkeuze, bel of mail ons. Onze vriendelijke klantenservice helpt u graag bij het vinden van de perfecte badjas.