Kan ik een zakelijke badjas bestelling plaatsen?

Badjas.nl richt zich zowel op de particuliere- als zakelijke markt. Zo kunt u bij ons een kleine zakelijke aanvraag doen, maar ook een aanvraag voor zeer grote aantallen. Ons bedrijf is ook ingericht op zeer grote aantallen. Als u een zakelijke offerte wenst te ontvangen kunt u uw wensen mailen naar info@badjas.nl. Dan zullen wij u een scherpe prijsofferte doen toekomen. Ook is het handig om alvast de gewenste tekst of het bedrijfslogo in het goede drukbestand mee te sturen. Ook kunnen wij u telefonisch te woord gestaan om u vragen te beantwoorden. Wij staan graag voor u klaar om uw bedrijf te promoten via onze badjassen!

Badjas met logo bestellen

Badjassen voor al je personeel of collega's

Een badjas met logo of bedrijfsnaam is een goede promotie van uw bedrijf. Helemaal als het om een katoenen badjas met bedrijfsnaam of logo gaat. Velours-katoenen - & badstof-katoenen badjassen worden namelijk ook vaak in de sauna gedragen. In de sauna zien veel mensen de badjas met uw logo als zij van saunaruimte naar saunaruimte lopen. Ook zal de ontvanger – een personeelslid of relatie – zich de band met u of uw bedrijf nog lang herinneren. Onze kwaliteitsbadjassen gaan immers jarenlang mee. Een badjas met logo of bedrijfsnaam is een leuk & betaalbaar geschenk voor uw gewaardeerde relaties.

Badjas met capuchon

Persoonlijk cadeau met een gepersonaliseerde badjas

Mocht u uw medewerkers, klanten of relaties willen verblijden met een badjascadeau zit u bij ons dus helemaal goed. Zoals we net aangaven is het mogelijk om een badjas met uw bedrijfsnaam of logo te laten maken door ons. U kunt het ook iets persoonlijker maken door een badjas met naam voor uw personeel te bestellen. Een badjas speciaal gemaakt voor uw personeelslid. Dat is een persoonlijk cadeau! De keuzes zijn oneindig als het om de kleuren van de badjas, het materiaal en de borduring gaat. Wij bieden vele trendy kleurtjes als borduurgaren. Ook is er nog keuze in verschillende lettertypen en borduurpositie. Onze vriendelijke badjasspecialisten helpen u graag bij het samenstellen van uw persoonlijke badjascadeau!

Onze vriendelijke badjasspecialisten staan altijd voor u klaar om u te helpen bij uw productkeuze!

Voor wieSoortenMaterialenPopulaire kleuren
Dames badjassen Sauna badjassen Badstof badjassen Witte badjassen
Heren badjassen Kimono's Katoenen badjassen Zwarte badjassen
Kinderbadjassen Badjassen met capuchon Fleece badjassen Roze badjassen
Jongens badjassen Badjassen met rits Velours badjassen Grijze badjassen
Meisjes badjassen Korte badjassen Blauwe badjassen
Baby badjassen Lange badjassen Groene badjassen
Rode badjassen
Paarse badjassen