Kan ik mijn badjas in de zon laten drogen?

Als u een nieuwe badjas heeft gekocht, wilt u natuurlijk dat deze zo lang mogelijk mooi blijft. Als u uw badjas volgens de wasvoorschriften heeft gewassen kunt u uw badjas op verschillende manieren drogen. Zowel een katoenen badjas als een fleecebadjas kunt u op lage temperatuur in de droger drogen. Mocht uw voorkeur uitgaan naar het drogen van de badjas buiten de droger: het hangt van het materiaal af of u uw badjas in de zon kunt drogen. fleecebadjassen (polyester) kunt u wél in de zon laten drogen en katoenen badjassen helaas niet.

 

Het verschil tussen katoen & polyester

Er is zeker een verschil tussen badjassen van katoen en fleece. Fleece (=polyester) biedt direct warmte, draagt licht en is slijt-& kleurvast. Dat is dan ook de reden dat u een fleecebadjas prima in de zon kunt laten drogen. Een katoenen badjas heeft ook haar eigen prettige eigenschappen. Zo ventileert katoen goed en heeft badstof-katoen & velours-katoen een hoge absorptiegraad. Echter is katoen niet kleurvast. Als u een katoenen badjas in de zon hangt om te dragen zal een katoenen badjas helaas haar kleur verliezen. Uiteraard kunt u een katoenen badjas wel buiten drogen in de schaduw.

 

Dunne badjassen voor de zomer online bestellen

Online kunt u bij badjas.nl een veelzijdige collectie badjassen shoppen. En dat voor alle seizoenen. Laat u eens verrassen voor onze stijlvolle & modieuze dunne badjassen voor de zomer. Gaat u voor een zomerbadjas van wafelkatoen of liever voor een spannende satijnen kimono van Satin-Luxury. Met de makkelijke filters navigeert u binnen een paar klikken naar de badjas die voldoet aan uw verwachtingen. Feel the summervibes in een fijne badjas van badjas.nl.

Ook wasadvies van uw badjas nodig? Deze hebben we uiteraard ook voor onze klanten.

 

Zomer badjassen Zomerbadjassen dames Materialen Populaire kleuren
Zomer badjassen Korte dames badjassen Badstof badjassen Witte badjassen
Wafel badjassen Katoenen dames badjassen Katoenen badjassen Zwarte badjassen
Dunne badjassen Kimono dames badjassen Fleece badjassen Roze badjassen
Korte badjassen Korte badjassen Velours badjassen Grijze badjassen
Katoenen badjassen     Blauwe badjassen
    Groene badjassen
      Rode badjassen
      Paarse badjassen