Past een lange of een korte badjas het beste bij mij?

Op badjas.nl shopt u heren- & damesbadjassen in verschillende stijlen & uitvoeringen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen een lange of korte badjas. De enkellange badjassen die vroeger werden verkocht zijn niet meer leverbaar. Het was simpelweg niet praktisch om een badjas tot op uw enkels te dragen. Als u dan een trap op loopt bestond de mogelijkheid dat u zou vallen. Om deze reden hebben de leveranciers van topmerken er voor gekozen om lange badjassen te produceren die op de kuit vallen. Korte badjassen zijn er in verschillende lengtes. Zo shopt u op badjas.nl  korte satijnen dames kimono’s van het elegante label ‘Satin-Luxury’. Deze hebben een lengte van 92 cm en vallen ruim over de billen, maar zien er toch een tikkeltjes spannend uit. Ook zachte fleecebadjassen van trendy label ‘Rebelle’ zijn kort en vallen net boven de knie. Voor dames die hun bruine benen graag showen is een korte damesbadjas een geweldige optie.

De voordelen van een korte badjas

Het voordeel van een  korte damesbadjas is dat u er op ieder moment van de dag hip & jeugdig uitziet. Als u net uit bed stapt en zich hult in een speelse korte badjas kunt u zich ook heerlijk bewegen. Als u een warmbloedig type bent is het ook heerlijk om niet te veel warme stof te dragen. Dan is een kort model dus ideaal.

korte-fleece-badjas-Rebellekorte-dunne-zomerbadjas-rozekorte-badjas-dames-rebelle

De voordelen van een lange badjas

Een badjas draagt u tijdens uw relaxmomenten. Hoe fijn is het dan om te worden omhuld in de behaaglijkheid van een comfortabele badjas. Een  lange badjas bedekt voor een groot deel uw lichaam en is heerlijk om helemaal in weg te kruipen tijdens het Netflixen, cocoonen of chillen. Ook als u in huis nog even wilt rommelen en het niet koud wilt krijgen is een lange badjas ideaal. De grote topmerken als Cawo en Vandyck kiezen voor het produceren van lange badjas ontwerpen. Luxueuze badjassen draagt u bijna als een sieraad, een lange badjas staat elegant en chique. Op badjas.nl shopt u ook betaalbare lange badjassen van goede kwaliteit. Neem bijvoorbeeld onze badjassen van Badrock.

lange-badjassen-unisex-badrock-diverse-kleuren

Voor wieSoortenMaterialenPopulaire kleuren
Dames badjassen Sauna badjassen Badstof badjassen Witte badjassen
Heren badjassen Kimono's Katoenen badjassen Zwarte badjassen
Kinderbadjassen Badjassen met capuchon Fleece badjassen Roze badjassen
Jongens badjassen Badjassen met rits Velours badjassen Grijze badjassen
Meisjes badjassen Korte badjassen Blauwe badjassen
Baby badjassen Lange badjassen Groene badjassen
Rode badjassen
Paarse badjassen