Sauna-badjas

Sauna badjasVaak ontvangen we vragen over de zogenaamde sauna-badjas. Welke badjassen zijn geschikt voor een bezoek aan de sauna? Waar moet u op letten als u een badjas koopt met de bedoeling ‘m in de saune te dragen? Badjas.nl weet raad, natuurlijk. Op deze pagina leest u meer over hoe de badjas sauna’s verovert. Praktische tips en leuke ideeën, uiteraard bij Badjas.nl.

Dé sauna-badjas bestaat niet. Het is niet zo dat wij speciale badjassen verkopen die u alleen in de sauna kunt dragen. Dat zou ook helemaal niet leuk zijn. Badjassen kunnen op elk moment, in veel situaties. Heeft u thuis een sauna, of gaat u naar een openbare sauna toe om te relaxen? Wilt u graag een modieuze badjas dragen, of kijkt u enkel naar het draagcomfort? Allemaal persoonlijke kwesties. Iedere badjas komt in principe in aanmerking.

Badstof badjas voor sauna

Wat wel echt uitmaakt voor een sauna-badjas is het materiaal. In de sauna heeft u het meest aan een badjas die vocht goed opneemt en waarvan de stof ’n beetje ademt. Katoen is dan ideaal, in het bijzonder als het zo geweven is dat we van badstof spreken. Een badstof badjas werkt eigenlijk hetzelfde als een handdoek. Ook na het zwemmen of in een wellnesscentrum met veel mogelijkheden is een badstof badjas handig.

In onze webwinkel vindt u uiteraard veel badstof badjassen. Daarnaast zijn er ook veel fleece-badjassen. Die zijn vaak wel modieus, maar niet zo praktisch als sauna-badjas. Bij ieder product staat het materiaal vermeld. Katoen (badstof) is voor dit type badjassen het meest geschikt, daar kunt u dus op letten bij het uitzoeken van uw ideale badjas.

Badjas katoen

Een sauna badjas is natuurlijk lekker praktisch. U kunt zich er mee afdrogen, u kunt u gemakkelijk omkleden, u kunt rustig door de verschillende ruimte van een wellnesscentrum wandelen. Niet alleen de stof is dan belangrijk. U wil natuurlijk ook dat uw badjas er ’n beetje knap uitziet. Een eigenzinnig design helpt u ook bij het terugvinden van uw sauna-badjas, bijvoorbeeld als u ‘m aan een volle kapstok hebt gehangen.

In sauna’s overheerst vaak nog de klassieke witte badjas. Badjas.nl wil een beetje meer kleur in de wereld brengen, ook in de sauna. Bekijk onze leuke ontwerpen, met mooie kleuren en prints, en onderscheidt u van de rest tijdens een bezoek aan de sauna. Zo bent u echt zichzelf en kunt u onbekommerd relaxen. Bestel uw sauna-badjas bij Badjas.nl!

Badjas met naam (9 kleuren)

€ 55,95

Vandyck badjas streep

€ 89,95

€ 64,95