Singles day - verwen uzelf op een prachtige badjas van badjas.nl

Singles day – scoor de beste deals op badjas.nl!

singles day badjas korting

Of u nu uw ware liefde al heeft gevonden of als vrijgezel nog druk bent op Tinder, iedereen kan 11 november profiteren van waanzinnige online deals! Deze online feestdag met hoge kortingen is overgewaaid uit China en is in het leven geroepen door een groep studenten die wilde vieren dat zij vrijgezel zijn. Ali Baba en Alie express zijn begonnen met online kortingdeals en ieder jaar wordt Singles day in Nederland ook populairder. Als nr. 1 in badjassen blijft Badjas.nl natuurlijk niet achter! Dus is het tijd om uw verwassen heren- of dames badjas te vervangen voor een hippe, moderne of klassieke badjas? Sla dan uw slag op 11 november. En wees er snel bij, want Singles day deals zijn maar 24 uur geldig. De waanzinnige badjassen deals van badjas.nl zijn ook te volgen via facebook. Houd ons dus goed in de gaten!

Een lief gebaar van ons voor jou op deze bijzondere dag. Aanbiedingen worden live gezet op 11/11

Verwen uzelf vandaag en geef uzelf een badjas cadeau !

Singles day – van onschuldige feestdag naar online spektakel

Wist u eigenlijk hoe het komt dat een feestdag die is bedacht door een aantal studenten wereldwijd bekend geworden is? Dat is gekomen doordat Ali Baba zich ermee ging bemoeien en online kortingen aanbood op producten uit hun assortiment tot maar liefst 95%! Leuk weetje: Op 11 november Singles day 2016 was de omzet in China online 14 miljard. En voor uw beeldvorming, dat is ongeveer de omzet van alle Nederlandse webwinkels in een heel jaar! Dat Singles day online steeds populairder wordt is een feit. En iedere webwinkel bepaalt natuurlijk zelf welke kortingen er worden gegeven. En wat de aanbieding ook is, zeg nu zelf,  het is natuurlijk altijd superleuk om met korting gave producten te scoren.  Singles day is voor online webwinkels ook een drukke en leuke periode. Zo hebben wij, bij badjas.nl, ook kortingen en allerlei extra voordelen waar u op 11 november van kan profiteren.

Singles day – verwen u zelf!

Op badjas.nl hebben wij ervoor gekozen , met het oog op de oorsprong van dit online feest, enkel dames - en heren badjassen met hoge kortingen aan te bieden. En of u nu op zoek bent naar een warme fleece badjas, een katoenen badjas voor in de sauna of een badjas met mooie print.. Wij hebben het allemaal voor u! Veel mensen werken in deze hectische hard, en u misschien wel iets meer, omdat u het als single natuurlijk alleen moet doen. Des te meer reden om u zelf te verwennen op  een badjas van badjas.nl wordt uw badjas dezelfde dag nog verstuurd. Heerlijk met uw benen omhoog in relaxstand in een badjas van badjas.nl. En u bent weer als nieuw!

Volg ons hier op Facebook zodat u geen waanzinnige badjassendeals mist!

Shop ze!