Waar hang je je ochtendjas op?

Als u uw ochtendjas na het opstaan aantrekt moet u deze uiteraard ook weer uitdoen als u zich gaat aankleden. U kunt uw ochtendjas dan in de badkamer of op een haakje in de slaapkamer hangen. Als de wekker de volgende dag weer gaat is het handig als uw comfortabele badjas binnen handbereik is en u deze heerlijk om u heen kunt slaan. De badkamer is ook altijd een handige plek. Zo kunt u zich voor en na het douchen eenvoudig ontdoen van uw kleding en direct hullen in uw badjas of ochtendjas.

 

Cawo-velours-ochtendjas

 

Ochtendjas van velours of fleece kopen

Ochtendjassen & badjassen zijn er in verschillende stoffen. Ochtendjassen zijn veelal vervaardigd uit velours-katoen of fleece. Beide materialen hebben hun eigen prettige kenmerken. Fleece heeft als voordeel dat dit ’s werelds meest zachte & warme stof is voor een ochtendjas. Daarnaast draagt een fleece ochtendjas lekker soepel & licht. Een ochtendjas van velours-katoen ziet er luxueus uit en heeft ook een hoge absorptiegraad en ventileert goed. Zo kunt u uw velours ochtendjas heerlijk dragen tijdens het ontbijten of een relax zondag, maar ook na een warme douche of bad. Velours-katoen is overigens kort geschoren badstof-katoen wat de ochtendjas een fluweelachtige uitstraling geeft.

 

Shop op badjas.nl ook kinderochtendjassen

Op badjas.nl shopt u ook ochtendjassen voor kinderen. Het label Badrock & Playshoes zijn de meest populaire badjasmerken voor kids. Badrock staat bekend om haar fleecemodellen met gave prints & velours ochtendjassen in trendy effen kleuren. Binnen onze Playshoes kinderochtendjassen collectie kunt u enkel een brede collectie fleece ochtendjassen vinden. De keuze aan gave prints is zeer uitéénlopend.