Waar kan ik een badjas set kopen?

Op badjas.nl kunt u een badjas set voor dames & heren kopen. Hoe leuk is het om samen met uw partner dezelfde modieuze badjas te shoppen? Superleuk als u samen een saunadagje heeft gepland, maar ook thuis is het leuk om samen te relaxen in één van onze badjas sets. Dat is helemaal hot. Ook bieden wij u online de mogelijkheid om de badjas set te laten borduren met naam of leuke tekst. Als u een romantisch avondje op de planning heeft hebben wij ook van het label ‘ Satin-Luxury ’ spannende  satijnen badjasjes voor hem & haar. Zelfs met een gave dierenprint. U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het op badjas.nl.

panter-satijnen-badjas-set-voor-hem-en-haar

Badjas set man en vrouw

Als u zich écht als een king & queen wilt voelen tijdens uw ontspannen momenten, kijk dan eens onder de categorie ‘ badjas met naam ’. In deze categorie bieden wij twee badjas sets met kroon aan. Deze kunt u terugvinden in twee uitvoeringen. Één badjas set voor man & vrouw is van velours-katoen. Op de achterzijde van de damesbadjas kunt u een kroon voor dames zien. Op de achterzijde van de herenbadjas is een herenkroon geborduurd. Deze zitten er standaard al op en hieronder kunt u via onze ontwerptool een naam of de gewenste tekst invoeren. Zo stelt u uw persoonlijke badjas set samen. Ook leuk om cadeau te doen tijdens een verjaardag of huwelijksfeest! Deze hebben we naast katoen ook in zacht fleecestof. Van beide materiaalsoorten heeft u de keuze uit meerdere trendy kleuren. Dat geldt ook voor de borduurkleuren.

witte-fleece-badjas-voor-hem-en-haar

Badjas set met naam kopen

Als u een keuze heeft gemaakt in ons brede aanbod is bestellen eigenlijk nog nooit zo eenvoudig geweest. De ontwerptool is makkelijk ingericht omdat een badjas met naam bestellen een feestje moet zijn, vinden wij bij badjas.nl. Als u toch nog vragen hebt over uw productkeuze, maatvoeringen of het bestelproces: Bel of mail onze vriendelijke badjasspecialisten. Zij helpen u graag!

Voor wieSoortenMaterialenPopulaire kleuren
Dames badjassen Sauna badjassen Badstof badjassen Witte badjassen
Heren badjassen Kimono's Katoenen badjassen Zwarte badjassen
Kinderbadjassen Badjassen met capuchon Fleece badjassen Roze badjassen
Jongens badjassen Badjassen met rits Velours badjassen Grijze badjassen
Meisjes badjassen Korte badjassen Blauwe badjassen
Baby badjassen Lange badjassen Groene badjassen
Rode badjassen
Paarse badjassen